SGF 2023: Foglaljuk vissza Mória bányáit az új Gyűrűk Ura-játékban!

  • Írta: szlav
  • 2023. június 8.
  • Videó
Link másolása
Noha az utóbbi időkben nem volt éppen hálás dolog visszatérni Középfölde világába – igen Gollum, rád nézünk – azért reméljük, hogy Mória tárnáiban valódi kincsek várnak majd a co-op játékok szerelmeseire.

A projektet eredetileg még a tavalyi Summer Game Fest során leplezték le, az új trailer érkezésével viszont végre megtudtuk, hogy mikorra várható a megjelenés. Nos, az újonnan belőtt cél 2023 ősze, úgyhogy már nem is kell olyan sokat várnunk, hogy csákányt ragadva bevackoljuk magunkat a hegyek gyomrába.

A Return To Moria egyébként a Negyedkor idejére repíti majd vissza a játékosokat, vagyis a legendás trilógia eseményei utáni időszakba kóstolhatunk majd bele. A történet szerint egy csapat törp úgy dönt, hogy visszaveszik azt, ami hajdanán az övék volt, és megújult erővel ismét élettel próbálják megtölteni a sötét tárnák végtelen mélységeit. Csak hát Középfölde a Gyűrűk Ura története után sem nevezhető a béke szigetének, úgyhogy a sötétség legocsmányabb teremtményeivel is meg kell majd küzdenünk a viszontagságos környezet és a klausztrofóbia mellett.

Az új előzetesben pár pillanat erejéig belenézhetünk a bázisfejlesztésbe és a harcba is… ami alapján egyelőre nem tűnik olyan biztatónak a helyzet, főleg a múlt hónapban csúfos állapotban elrajtolt Gollum fényében. Az elnagyolt animációk, a hiányos árnyékolás és a 40. másodpercben felbukkanó troll-szerűség legalábbis nem annyira szívmelengető, de reméljük a legjobbakat!

Akárhogy is, a Lord of the Rings: Return to Moria 2023 őszén nem csak PC-re (az Epic Game Store-ba), hanem PS5-re és Xbox Series S/X-re is ellátogat!

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

3.
3.
patka21991
Az előzetese alapján ez jobban tetszik, mint a Gollum. Illetve ismerős volt nekem a narrátor hangja, így megnéztem az IMDB-n a szereplőket. Akire rákattintottam, annak mindnek volt valami köze korábbi LotR játékhoz. Reméljük nem csak a hang terén figyeltek a részletekre!
2.
2.
crytek
Amikor néztem élőben ..na mondom már mobilra is jön valami cucc.. kb olyan volt
Befosok ezeken a dolgokon mindig hogy van egy jó világ amire über game-eket lehetne építeni erre senkiháziak kapnak licenszet és ömlesztik a szart
1.
1.
markoci555
5. elemből megszökött az a lény (mangalore?)
animációkról meg ne is beszéljünk
na de mindegy is, epic exkluzív
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...