PC-re és konzolokra érkezik a RollerCoaster Tycoon Adventures Deluxe

  • Írta: szlav
  • 2023. június 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A 2018-as parképítő eredetileg csak Nintendo Switchen és az Epic Games Store-on jelent meg, az extrákkal teletömött Deluxe újrakiadás azonban minden releváns platformra ellátogat majd.

A RollerCoaster Tycoon két és fél évtizedes múltja előtt tiszteleg a RollerCoaster Tycoon Adventures idén megjelenő Deluxe kiadása. Annak a 2018-as játéknak a bővített verziójáról beszélünk, amely korábban kizárólag az Epic online boltjában, illetve Nintendo Switchen volt elérhető, még idén azonban PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és természetesen ismét PC-re és Switchre is megjelenik.


Habár a 2018-ban kiadott, de a széria korábbi, klasszikus részeit idéző játék elég cudar fogadtatásban részesült, a Deluxe változat igyekszik kiköszörülni franchise nevén ejtett csorbát. A bővített változat további 80 attrakcióval bővíti a parképítő tárházát, így összesen több mint 200 építménnyel kedveskedhetünk majd a látogatóknak. Emellett az irányítás is átesett némi finomításon, vagyis már a konzolos változatokban is könnyed lesz a parkigazgatók dolga.

Pontos dátumot egyelőre nem kaptunk, a fenti képeken azonban már beleleshetünk a Deluxe kiadásba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...