SGF 2023: Jövő héten berobban az ID@Xbox Demo Fest!

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. július 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Július 11-től visszatér az ID@Xbox Demo Fest, amelynek során több, mint 40 videójáték demóját próbálhatjuk majd ki Xboxon.

Ha szereted az indie játékokat, akkor számodra izgalmas napok következnek a jövő heti ID@Xbox Demo Fest keretein belül. A 2023. július 11-én 19:00 órakor kezdődő műsor megnyitja az eseményt és amellett, hogy rengeteg új, eddig nem látott videójátékot mutat majd meg a nagyközönségnek, számtalan demót is eljuttat a játékosokhoz. 

A demókkal egy hétig játszhatnak majd Xboxon a játékosok: érdemes minél előbb lecsapni a különlegesebb darabokra, hogy legyen időtök kiélvezni a próbaverziókat. 

A kipróbálható játékok teljes listáját ugyan majd csak július 11-én teszik nyilvánossá, azért csöpögtettek már el információkat, hogy mire készülhetünk. Az egyik a Necrosoft Games és az Ysbryd Games közös munkája, a Demonschool, ami egy taktikai RPG megfűszerezve horror elemekkel. A Sea of Stars hangulatos, varázslatos RPG-kalandja is várja majd szeretettel a játékosokat. Emellett olyan különlegességek is terítékre kerülnek majd, mint a The Wandering Village: mert hát ki ne szeretne egy hatalmas, vándorló lény hátára falut építeni? 

Az ID@Xbox Showcase 2023. július 11-én 19:00 órakor kezdődik, a játékok demóját pedig július 19-ig lehet majd kipróbálni. 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...