Így alakul a Ratchet & Clank: Rift Apart PC-s gépigénye

  • Írta: szlav
  • 2023. július 19.
  • Gépigény
Link másolása
A PlayStation 5 egyik legnagyszerűbb exkluzívja hamarosan PC-re is ellátogat. Az Insomniac és a Nixxes most egy részletes táblázaton lebontva mutatják, hogy milyen gépre lesz szükségünk a dimenzióugráshoz.

Mi két évvel ezelőtt egy kövér 9-essel értékeltük a Ratchet & Clank: Rift Apart eredeti, PlayStation 5-re kiadott verzióját, így csak örülhetünk annak, hogy napokon belül a PC-s játékosok is megtapasztalhatják, hogy mitől is olyan nagyszerű a Lombax és a kis robot legújabb nagy kalandja.

Az Insomniac Games és a portolásban besegítő Nixxes most egy alapos táblázatban taglalták azt, hogy milyen rendszerkövetelményekkel érkezik a látványos és pörgős akció-platformer - a lista érdekes, hiszen az alábbiak szerint az egészen low-end masinák tulajdonosai is esélyt kapnak a játék kipróbálására, az igazán tökéletes élmény, nagy felbontás, gyors sebesség és a rengeteg ray tracing azonban igazi erőművet kíván. Nektek várhatóan milyen beállításokkal fog pörögni a játék?

A Ratchet & Clank: Rift Apart PlayStation 5-ön már rég elérhető, július 26-án pedig befut PC-re is.

2.
2.
crytek
Ez egy igazi mestermű. Aminek a lelke ps5-ön a mesteri optimalizáció. Ez pc-n irgalmatlanul félremehet és mivel portál hegyek vannak benne kegyetlenül lehúzhatják majd a játékot ha nem fut jól. Pedig ha van game ami megérdemli az elismerést akkor ez az és nem kéne egy hulladék optimalizációval lejáratni.
Várom az első teszteket gépigény ügyi szempontból
1.
1.
Doomsayer
Ez az, amihez nem kell SSD. Erről ennyit. A rajongók kedvéért remélem, hogy jól sikerül a port (Nixxes amúgy jó csapat), de azért legalább 1-2 napot várnék a vétellel,mert valaki a TLoU-t is kiadta...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...