A Fast X rendezője készíteni szeretne egy Fortnite-mozifilmet

Link másolása
A San Diego-i Comic-Con egyik kerekasztal-beszélgetésén szóba jött a Fortnite és a Fast X rendezője, Louis Leterrier azt mondta, hogy szívesen csinálna belőle egy mozifilmet.

Louis Leterrier, a Fast X rendezője sem hagyhatta ki a San Diego-i Comic-Cont, számos programponton részt vett. Az egyik kerekasztal-beszélgetésen azonban szóba került a Fortnite videójáték, és kiderült, hogy Louis Leterrier is lelkes rajongója a franchise-nak. 

"Mert a játék hihetetlen..." - magyarázta Leterrier a rendezőtársának, Justin Simiennek a beszélgetésen. - "A karakterek... Úgy értem, annyi mindent lehetne még mesélni. Vicces lenne. Tele lenne akcióval, meg mindennel."

Donald Mustard, az Epic Games CCO-ja az év elején azt mondta, hogy egy élőszereplős film is lehetséges a Fortnite esetében, mivel a játék megjelenése óta több, mint kilenc milliárd dollár bevételt hozott. A videójáték-adaptációk mostanában nagyon kelendőek: a The Last of Us több Emmy-jelölést is kapott.

Reméljük, hogy egyszer megvalósul a többek által megálmodott projekt!

2.
2.
Nothing
Semmi akadálya, kb. egy kategória...
1.
1.
hedzsooo
A jelmeztervezok is orulnenek neki, tuti! :) Par kozismert Sci-fi, Fantasy film + jatek karaktereit/skinjeit keszithetnek is a filmhez kapasbol... :D :D


A kerdes csak az, hogy melyik karaktert tudnak szerepeltetni a filmben is, hiszen pl. + az X-MEN is talan most fog vegre bekerulni a MARVEL moziverzumaba, szoval a jogdijakrol is meg kell elotte az Epicnek hozza allapodnia "par" ceggel. Mar ha a jatekhoz igazan hu filmet akarnak osszehozni. :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...