Overwatch 2 - új szezon, új hős, új platform

  • Írta: pandaril
  • 2023. augusztus 11.
  • Letöltés
Link másolása
A Blizzard PvP játéka végre megjelent a Steamen, ezzel egyidőben pedig elindult az új szezon, érkezett egy új support karakter, és az elkaszált PvE kárpótlásaként egy csokornyi sztori küldetés is.

Az Overwatch 2 a közelmúltban igen csak érdekes történések középpontjában volt. Kezdődött az egész azzal, hogy az évek óta beharangozott PvE kampányt, ami gyakorlatilag a második rész létjogosultságát is igazolta van, elkaszálták, ráadásul a lehető legkisebb felhajtás mellett. Kárpótlásul a közösség kapott egy anime-sorozatot, a lezárulónak látszó felvásárlás következtében (vagy mert drasztikusan megcsappant a játékosszám) a Blizzard bejelentette, hogy több játékuk is megjelenik a Valve áruházában, köztük az Overwatch 2 is.

A fejlesztők úgy látszik, továbbra is dolgoznak a játékon, hisz elindult a legújabb, hatodik szezon, ami néhány sztori küldetést és egy új hőst, Illarit is hoz magával. Az új karakter egy támogató hős lesz, akinek képességei és fegyvere is a napfényre támaszkodik. Kioldását a Battle Pass 45. szintjének elérésével, vagy mikrotranzakcióval érhetjük el. Az új sztori küldetések java azonban kizárólag a fizetős játékosok kiváltsága lesz.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...