Távozik a Call of Duty-széria egyik veterán tervezője

  • Írta: osan
  • 2023. augusztus 19.
  • Hír
Link másolása
Mr.Black Ops, vagyis David Vonderhaar 18 év és 8 Call of Duty-játék után ott hagyja az Activisiont és a Treyarch-ot, hogy egy új projekten dolgozhasson, amiről még nem árulhat el semmit.

A 2005-ben megjelent Call of Duty 2: Big Red One részén is dolgozott már, mégis a Black Ops franchise miatt csenghet ismerősen a neve. Több kampánynak és multiplayer módnak is ő vezette a fejlesztését.

CharlieIntel X-posztjában olvashatjuk, hogy Vonderhaar LinkedInen jelentette be távozását.

A munkatársaimnak a Treyarch-nál, hihetetlenül hálás vagyok az időért, amit közösen a munkánk fejlesztésébe fektettünk, hogy sosem ültünk babérjainkon és mindig azon törtük a fejünket, hogy mit lehetne javítani.

Köszönöm az egész CoD-közösség szenvedélyét és lelkesedését. Az energia, amit tőletek kaptunk sokszor fűtötte mind a stúdió, mind a magánszemélyek elhivatottságát. Mindig hálás leszek a lehetőségért, hogy kapcsolatba léphettem sokatokkal akár online, akár személyesen. Mindig a részem lesz ez az energia.

Maradok a játékiparban, egy olyan projekten dolgozom jelenleg, ami egy ritka és kivételes lehetőség, izgatott vagyok miatta, de még nem beszélhetek róla. Amint lehetséges tájékoztatlak titeket is.” – írja Vonderhaar.

A Treyarch is könnyes búcsút vett Vonderhaartól, akinek fegyelme, kreativitása és innovatív ötletei mind hozzájárultak a CoD-széria sorsához.

Kíváncsian várjuk mi az a bizonyos projekt, addig is köszönjük neki az elmúlt 18 évet, nélküle nem lenne ugyanaz a CoD.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...