Friss képeket osztottak meg a Marvel's Spider-Man 2 helyszíneiről

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. szeptember 11.
  • Képek
Link másolása
Három új Marvel's Spider-Man 2 screenshotot tettek közzé, amik egy ablakot nyitnak a szuperhősös videójáték helyszíneire. Így még egy kis bepillantást nyerhetünk a hamarosan megjelenő folytatásba.

A Marvel's Spider-Man 2 hamarosan, egészen pontosan 2023. október 20-án megjelenik PlayStation 5 konzolokra, de addig is be kell érnünk néhány látványos képernyőképpel. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy elhintenek néhány morzsát a rajongóknak: három screenshot látott napvilágot a készülőben lévő videójátékról. Most már biztosak lehetünk abban, hogy Spider-Man bőrébe bújva meglátogathatjuk majd a Times Square-t, valamint Coney Islandet és a Grand Army Plaza boltívét. 

"Ezúttal Queens-t és Brooklynt is hozzáadtuk, így nagyjából a térkép mérete körülbelül kétszer nagyobb, mint az előző címé." - mondta Bryan Intihar, az Insomniac Games kreatív igazgatója. - "Mivel ez a két terület valamivel kisebb és ráadásul ritkábban lakott rész is, szerintem másnak fogják érezni a játékosok, mint Manhattant. Elrejtettünk néhány izgalmas és váratlan jelenetet errefelé. Remélem, hogy már várjátok!"

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...