Mától élesedik a Baldur's Gate 3 legújabb frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2023. szeptember 22.
  • Letöltés
Link másolása
A legújabb frissítés lehetővé teszi a karakterünk külsejének, hangjának és identitásának megváltoztatását kedvünk szerint, bár azért lesznek megkötések a dologban.

Az év talán legnagyobb sikere eddig a Baldur's Gate 3, ami úgy PC-n, mint PlayStation 5-ön is eddig osztatlan sikert aratott úgy a kritikusok, mint az eladások tekintetében, ráadásul egy minimális megkötéssel még az idén megérkezik az Xbox Series-verzió is. Azonban a Larian nem ül a babérjain, a játék felmerülő hibái, esetleges tartalmi fejlesztései és adalékai készítik, sőt esetlegesen még történeti DLC-k is érkezhetnek.

A múlt hónapban jelentették be, hogy hamarosan bekerül a játékba külsőnk megváltoztatásának lehetősége, mától pedig elérhető a patch 3, ami elhozza nekünk ezt az opciót. A Magic Mirror, amely táborunk részét képezi majd, lehetővé teszi a külsőnk, a hangunk, sőt a nemi azonosságunk megváltoztatását is. Van azonban pár megkötés, fajunkat, testalkatunkat és nemünket nem változtathatjuk meg, illetve a funkció nem elérhető az előre megtervezett Origins karakterek esetében.

Ahogy fentebb említettük, még az idén várható Xbox-megjelenés mellett 2023-ra ígérik a fejlesztők a platformok közötti játékot, ami természetesen magába foglalja majd az Xbox-os játékosokat is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...