Diablo IV - egy 10 órás próbaverziót kapnak a hétvégén az Xbox-tulajok

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 19.
  • Akció
Link másolása
Minden Xbox-játékos ezen a hétvégén 10 órán keresztül nyúzhatja a Diablo IV-et teljesen ingyen - még Game Pass-előfizetés sem szükséges hozzá. Pont kapóra jön a próba az új szezon kezdetén.

Az időlimites próbalehetőség a régóta futó Free Play Days promóció részeként érhető el Xbox One-on és Xbox Series X/S-en. A csavar ott van a dologban, hogy az ingyenes próbákkal általában a Game Pass-tagokat árasztják el, ám a Diablo IV esetében semmilyen előfizetésre nincs szükség.

Talán ez is egyfajta gesztus a játékosok felé, miután a Microsoft megvásárolta a kiadó Activision Blizzard Kinget, máris úgy rendelkezhet a neves brandekkel, ahogy a kedve tartja. Mindenesetre a 10 órás próbaverzióra október 22-ig csaphattok le, így megtapasztalhatjátok a Diablo IV második szezonjának újdonságait is, amely a héten vette kezdetét.

Ha viszont van Game Pass előfizetésed, akkor az NBA 2K24-et, a Lawn Mowing Simulatort és a Hokko Life-ot is nyúzhatjátok költségek nélkül.

5.
5.
zoli12i
#4: Ps Store-ban is nyomtatják az akcióikat rá. 4 hónap már normál szerintem.
4.
4.
delphijos
Még a Steam-en is 25% discount van rá. Én egy szóval nem mondom hogy nem lett sikeres, meg nem kerestek vele egy valag pénzt, de azért egy Diablo, 4 hónap után akciós... A közelébe sincs a 2. rész hatalmas sikeréhez. De még a 3 is jobban muzsikált ( időben mindenképp tovább kitartott a hype )
3.
3.
zoli12i
#1: Semmi közöd ehhez a játékhoz xd
2.
2.
DarkLord
Ez a szezon 2 indulása szégyen és gyalázat volt...nem elég mennyire lehúzták a játékot, erre nem lehetett a megadott időben semmit kezdeni a szerverekkel, csúsztatták az egészet, majd a letöltés csigatempóban csorgott és az első napban játszhatatlan volt az egész :D Gondolom még jobban lehúzták ezekután. Amúgy ez a szezon nem rossz, de kb. 1 hét van benne azt off utána. Főleg úgy, hogy gyakorlatilag Zir-t már 45-ös szinten le is toltam, bár a képen valami nyeszlett figurát mutogattak, helyette egy baromi jó boss-t kaptunk személyében és márcsak, ezért érdemes végigtolni a szezon 2-öt. A vámpír tulajdonságok se lettek rosszak és az új Blood harvest event nagyon pörgősre sikerült, szinte játszatja magát egyfolytában...(de kb. 1 hétig, utána megunja mindenki megint).
1.
1.
crytek
Ugyanmár nemsokára a teljeset nyúzhatjuk a filléres game passal
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...