Bemutatkozik a Prototype - a Scarface alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb játékon dolgozik a Scarface játékadaptációt is jegyző Radical Entertainment: a Prototype hasonlítani fog a GTA-ra, de mégis teljesen más lesz.
Újabb játékon dolgozik a Scarface játékadaptációt is jegyző Radical Entertainment: a Prototype hasonlítani fog a GTA-ra, de mégis teljesen más lesz.

A PS3-ra és X360-ra érkező akciójáték már a kiadó Vivendi bevallása szerint is ultraerőszakos lesz, így mindenképpen jó táptalajt jelenthet majd a Jack Thompson-féle aggódó, szenzációhajhász balfácánoknak. A történet szerint Alex Mercer, kísérletező tudós egy baleset folytán emberfeletti képességekkel ruházza fel magát, s szabadidejét végtelen gyilkolászással kezdi eltölteni - elkeseredettségében vagy mérgében? Nem tudni.

Érdekesség azonban, hogy minden egyes megölt embernek megszerzi a képességeit, megjelenését, emlékeit: minél több embert öl meg, annál erősebb, okosabb és ügyesebb lesz, így hősünk akár a saját kezét változtathatja át golyószóróvá vagy mellkasát páncéllá. Nemcsak erőszakossága miatt vonhatunk párhuzamot a GTA vagy a Crackdown és a Prototype között: a játék helyszínéül szolgáló Manhattan teljesen szabadon bejárható lesz.

A 2008-ban megjelenő játék csodaszépnek ígérkezik a most érkezett három kép alapján, ráadásként még egy haverunkkal kooperálva is végigtolhatjuk majd a gamma sztoriját online. A fejlesztő Radical Entertainmentnek olyan játékokat köszönhetünk, mint például a Hulk: Ultimate Destruction vagy a Scarface: The World is Yours. De messze van még a jövő év!
15.
15.
Mr 14
a kocsik elég gagyin néznek ki :S
14.
14.
DAud_IcI
10:sztem ez elejtett utalás arra, h mutánsos játék lesz. Mármint h nem csak a mi oldalunkról, hanem lesznek mások is.
13.
13.
KD
5: mostanában az a menő hogy minél nagyobb szabadon bejárható terep legyen
12.
12.
Obi1
Nana, tisztára mint a Slyar gyerek..
11.
11.
hopcsiri
Új világot, Új univerzumokat. Vagy úgy járunk ezzel is mint a II. világháborús fps-kel, hogy 3 évig a csapból is az folyt.
10.
10.
starfox
Hát nem tudom...elég egysíkú Crackdown koppintásnak nézünk elébe:( Ennél több, fantázia dúsabb ötletek kellenének srácok (lehetne már egy pl.:rendőrős GTA, nyomozni, tűzharc miegymás God Cop/Bad Cop rémlik még valakinek?) De majd meglátjuk!
9.
9.
Megabalta
...minden egyes megölt embernek megszerzi a képességeit, megjelenését, emlékeit... így hősünk akár a saját kezét változtathatja át golyószóróvá vagy mellkasát páncéllá...

Kinek vannak emlékei arról hogy golyószóróból van a keze vagy páncélból a mellkasa?
8.
8.
wildláma
Gondolom a németek idegrohamot kapnak majd mint abban a bizonyos videóban hogy nem kaphatják meg! XDXDXD







http://ingyenfilmek.hu/file.php?id=625
6.
6.
Skagen
Ja és a Ps3-as verzió csúszni fog!:)
5.
5.
battlefield2
mostanában az a menő hogy egy játék minél erőszakosab hentelőseb ?

nekem nem nagyon jőn beee

4.
4.
lac15
3.
3.
ldavid
aztán majd később ebből is lesz egy minősíthetetlen PC-s port..
2.
2.
raven_b
ez nagyon ott lesz:Dölni ölni ölni:D:D:D:D:D:D:D:nyeeeeeee
1.
1.
Sörivó
Ez nekem bejön ! Ölni,ész nélkül ez fincsi !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...