TGA 2023: A Lost Records: Bloom and Rage a Don't Nod új játéka

  • Írta: pandaril
  • 2023. december 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Life is Strange hangulatát ötvözni egy természetfeletti, horrorisztikus fenyegetéssel? A franciák új játéka épp ezt célozza majd meg, meghintve egy csipet kamaszkori útkereséssel és a múlttal való megbirkózással.

A Don't Nod csapata jelenkorunk egyik történetmesélési mesterének számít, ezt bizonyították már a Life is Strange-sorozattal, de a narratív szerepjátékként funkcionáló Harmony: The Fall of Reverie-vel is. Most az előbbi játékokat megidéző Lost Records: Bloom and Rage mutatkozott be, amelyben négy lázadó kamaszlány kapcsolatának kibontakozását láthatjuk majd. Ha ez nem lenne elég izgalmas, akkor a trailer alapján számíthatunk egy kis horror felhangra is.

Az előzetes végén már "jelenben" járunk, így nem kizárt, hogy a tematika, a kapcsolatok jellege és a nevelődési történeten túl az idősíkok közti ugrálás is visszatér majd a jövőre érkező játékban.

A francia csapat valószínűleg biztos kézzel nyúl majd a témához, egyelőre a Lost Records egyetlen "gyengesége", hogy csak valamikor 2024 vége felé érkezik majd PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
crytek
Érződik róla a szokásos feeling
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...