Bemutatkozik a Ramayan 3392 A.D.

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony Online Entertainment és Virgin Comics közös megállapodásából születhet meg majd a Ramayan 3392 A.D., az első indiai képregény alapján készülő MMORPG.
A Sony Online Entertainment és Virgin Comics közös megállapodásából születhet meg majd a Ramayan 3392 A.D., az első indiai képregény alapján készülő MMORPG.

A készítők egyelőre annyit voltak hajlandóak elárulni az alkotásról, hogy jó lesz, hangulatos lesz és PC-re készül. Állítólag mind a történetben, mind pedig a játékmenetben nagy szerepe lesz az olyan kényes dolgoknak, mint a becsület, a kötelesség, a testvériség vagy az áldozat. Az első képek alapján rendkívül hangulatosnak ígérkezik a cucc, aláírjuk, de remélhetőleg minél hamarabb kapunk valami értékelhető információt is vele kapcsolatban.

 
14.
14.
Glek
Jujj 2x is Rayman-nek olvastam :DD Húúú ha meg tudnám számolni, hányszor láttam már a: hihetetlen hangulatos conceptek és az überszar játék párosítást... De egy nagyon kezdetleges alapnak nem rossz :)
13.
13.
Trishtan
Waz: Kérdésedre a válasz Phantasy Star Universe...
12.
12.
Waz
Már elegem van a kardos jobbra balra csapkodós MMO-kból.Miert nincs valami lovoldozos mmo ami normalis , hangulatos es jó?!
10.
10.
Kharas
Hunlord kitaláltad minden gondolatomat!!!!!! Imádlak!!!!!! Pont kerestem az oldalt mert az előző eltünt!!!!! WÁH! NAGYON KÖSZI! ^^
9.
9.
huszti
de se hír, semmi róla...
8.
8.
hunlord
Engem nem foglalkoztat különösebben, egy ilyen --> http://www.renaissance-mmorpg.com/magyar/ viszont annál inkább! Magyar MMO, a legjobb játékelemekkel, amit eddig valaha halhattunk!
5.
5.
N3v3r7and
Már azt hittem, hogy egy újabb Rayman rész XD
4.
4.
battlefield2
képek nem roszzak van benne valami

hajrá
3.
3.
I
2.
2.
hopcsiri
Reményteljes próbálkozás.Hajrá!
1.
1.
General Thomas
Jó lesz, hangulatos lesz, weheheee :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...