Itt az "egységesített" Lara Croft dizájnja

  • Írta: pandaril
  • 2024. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A Crystal Dynamics egy puzzle mögé rejtette Lara új megjelenését, ami egyszerre idézi az eredeti dizájnt, mégis magán viseli az új trilógia történéseinek nyomait.

A 2013-ban útjára induló reboot trilógia kétségtelenül jó hatással volt a Tomb Raider brandre. A fanyalgók számára ellentmondásos volt, hogy a Lara Croft nyomdokaiban járó Nathan Drake játékait idézte a Tomb Raider, viszont ez nem csorbított a játékok egyébkénti élvezeti faktorán. Ugyanakkor sok rajongó számára Lara megmaradt annak, aki eredetileg is volt: egy kék felsőben, összefogott hajjal és két pisztollyal kincsvadászó amazon.

Az Embracer tarvágásának eredményeként számos feltámasztásra váró franchise került vissza temetőbe, és 29 játékot kaszáltak el még a bejelentés előtt. Ezért is nagy szám, hogy a szintén az ernyővállalat alá tartozó Crystal Dynamics a leépítések ellenére is megmaradt az új Tomb Raider játék készítése mellet. Legalábbis a hivatalos honlapon kioldható koncepció két alapján ez az egyértelmű következtetés.

Lara új dizájnja a régi és az új Lara összemosása, az eredeti és a reboot trilógia elemei is felfedezhetők rajta: arcra és testalkatra az új Lara, míg felszerelés tekintetében a régi köszön vissza a képen. Ha ide vesszük, hogy a Shadow of the Tomb Raider vége alapján Lara kalandjai folytatódnak, és minden jel szerint Egyiptomba tart majd, azt az érzetet keltik, hogy az reboot valójában előzmény. Hogy ez mennyire volt kész koncepció a trilógia készítése során nem tudni, minden esetre érdekes lenne ha nem csak a hősnő két megjelenését, hanem a történeti szálakat is összemosnák így.

7.
7.
LANDI
6.
6.
sumblinker
Tehát feladták a régi gúnyát a reboot Larára. Kreatív.
5.
5.
pandaril
#4: Annak nagyon örülnék én is, de szinte biztos, hogy ha volt is valami, az is benne volt a 29 elkaszált címben
4.
4.
Rabit Wars
Nem értem ezt a céget sem ott vannak a jó címek Legacy of Kain Blood Omen , Soul Reaver azzal kezdhetnének már igazán valamit akár reamake vagy folytatást ehelyett ezt a kitaposot bohóc cipő franchies erőltetik le lakott tanács lakás ez a Lara már…!
Egy jó vámpíros címet a népnek végre Crystal Dynamics.
2.
2.
crytek
Ha csak azt hozza amit a trilogia már jó lesz
1.
1.
Shao Kahn
Tehát ha jól értem, lesz folytatása a Shadow of the Tomb Raidernek is? Ennek nagyon örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...