Miért X360-exkluzív a Splinter Cell: Conviction?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Mindenki furcsállta, hogy az ötödik Splinter Cell csak PC-re és X360-ra fog megjelenni, hiszen a Double Agent szinte az összes létező platformon tiszteletét tette.
Mindenki furcsállta, hogy az ötödik Splinter Cell csak PC-re és X360-ra fog megjelenni, hiszen a Double Agent szinte az összes létező platformon tiszteletét tette.

Ugrás a galériához

Mindenki úgy vélte, hogy a Microsoft vaskos pénztárcája áll a háttérben, ami érthető is, hiszen a múltban már nem egyszer vált olyan játék X360-exkluzív címmé, amelyet eredetileg kizárólag PS3-ra jelentettek be. A Splinter Cell: Conviction producere szerint itt nem erről van szó: az úriember elmondta külfödi kollégáinknak, hogy más konzolokon nem tudná a játék azt a minőséget hozni, amit PC-n vagy Xbox 360-on. A Wii-ből hiányzik a lóerő, ami a grafikát biztosítaná, a PS3 pedig nem tudja olyan jól kezelni a mesterséges intelligenciát, mint társai. Előbbit még megértjük, utóbbi pedig a programozók sara valószínűleg, nem a gépé.
69.
69.
Csoola
a babapiskota finom:D gyurika meg elment nyaralni az apukájával valoszinüleg, mert egy mukkot nem szol:D
68.
68.
t.roli
tőlem már megszokták h nem írok helyesen. a tied már csak babapiskóta.
67.
67.
Csoola
a gyurkát sztem nyugodtan basszátok seggbe! apa megvette neki az x360-at bibibiiiXD én 16 vagyok csak, nekem nincs se celicám se NSX-em, van egy yamaha DT-m amit a sporolt meg munkával szerzett pénzemböl vettem, most elado, ugyanis most is dolgozni járok és lesz nagyobb motorom, vagy veszek X360-at, mivel sajna a kismotoros jogsimat azt elvették (kiprobáltam olyan ocit amit még nem kellett volna:()->egyedül a jogositványom fizették a szüleim, de nagymotorra ki fogom fizetni, mert nem tudunk megélni másképpen... gyurika meg bekaphatja mert elmegyek hozzá és totálkárosra verem a fejét aztán apuci vehet neki ujat, h okosabb legyen a kisegitöiskolábanXD (helyesirásért elnézést, nem szoktam gépen figyelni rá)
66.
66.
t.roli
bocs, tényleg nemvoltam teljesen tisztába a jelentésével, de mivel pc és ilyen különleges, szinte biztosra megmondom h NEM OLCSÓBB mint egy ps3 és NEM LEHET vele játszani. Akkor meg mi értelme?
65.
65.
lac15
igyvan télleg csak 1 játékgép

de én nem bánom h ilyen pluszok is vannak benne

amugy ugyanarra képes mint 1 htpc

csak kell legyen 1 pc-d is és kell rá 1 mediacentert,1edül a dvd irás marad ki meg az h felvehesd a tv müsorokat,de ez változik jövőre

lényeg a lényeg emgvok elégedve a konzolommal

és mindenkinek az legyen a lényeg h ő meglegyen elégedve vele

64.
64.
user1
t.roli:

Úgy látom nem vagy tisztában a htpc szó jelentésével. Egy ilyen gép nem rondítja el a nappalidat, és nem is kell "görnyedned" mert a tv -n jelenik meg a képe, és mivel a megfelelő kártya és software kerül bele (ha úgy akarod, hiszen pc, azt teszel vele amit akarsz, és olyan amilyet akarsz, ellentétben..........) távirányítóval a foteledből elérheted a szükséges funkciókat, és rendelkezel majd minden előnnyel is, amit egy pc nyújthat. Pl csuklóból kezel majd minden létező video formátumot, és dvd -t is írhatsz vele közvetlenül, de persze ez csak a jéghegy csúcsa. A ps3 játékgép. Igen impresszív képességekkel amelyek azzá teszik ami. Ám akkor is csak egy játékgép, és a vásárlók sem tekintik többnek.

Nézz utána a htpc -knek.
63.
63.
t.roli
amúgy már nem azért, de én nem akarok mediacenter pc-t építeni a nappalimba... Elég nekem egy sokkal dögösebb és dizájnosabb ps3 ami jól mutat a szoba közepén is, és megint csak nem akarnék számítógép elött görnyedve tv-zni netezni, játszani, ha lenne ps3 mam. Ugyan minek??? Fekve, messzirőll fotelból, stb. Ha a blue ray bejön, és lenne ps3 mam, nagyon nem érdekelne az h a pc-n nézem 5.1 ben, mert én a tv-n szeretek filmetnézni ugyanúgy 5.1 ben. Szal én ki használnám mind a konzol képességeit, mind a média center képességeit.



Wii-t nem Pc mellett kell tárolni:D Konzol nem való Pc mellé közvetlen mert akkor haova a konzol feeling
62.
62.
Csige791


"kit érdekelsz te hüje! apámnak toyota celicája van! az sokal job mint az nsx."



Az nsx amikor kijött verte a ferrari f50-et (sajana, pedig ferrari párti vagyok) celica-t megnézném egy f-50-el mit kezdene :)



ez a gyurka szörnyü, ezentul a hülye szó helyett mindenki azt irja hogy gyurka :)
61.
61.
user1
NALIAC

Én csak azt írtam hogy "technikai értelemben" nem nevezhető next-gen -nek. Ha más szempontok, pl az újtipusú játékmenet, és irányítási lehetőség alapján vizsgáljuk a kis wii -t, akkor kétségtelenül új generáció. Nagyon becsülöm ezt a gépet, mert képes megfogni azokat is akik egyébként nem érdeklődnek a konzolok iránt. Még én is szívesen látnék egyet a pc -m mellett, de a jelenlegi árát sokallom. Remélem lesz ez még elfogadhatóbb is.
60.
60.
user1
lac15:

Az mgs4 nem olyan mint a splinter cell. Valóhában az ubisoft az mgs sorozat sikerét meglovagolva alkotta meg, és futtatta fel a splinter cell -t. Szerintem csupán árnyéka lett előbbinek, de azért az első rész még tetszett. Csak a túlzottan lineáris játékmenet zavart egy picit. A többi rókabőrt már nem tartom annyira használhatónak, különösen hogy a vadásztőr bevezetése után piszok könnyű lett a játék.



Az itt kialakult vitát most olvastam vég. Üdítő látni ahogy az egyes konzolok mellett érvelők hogy marják egymást, pedig most a pc -ről szó sem volt...:) Képzeljétek el mi lenne ha egy kerek asztal körül ülnétek, és beszélgetnétek erről a témáról. Mi lenne abból ha ilyen indulattal írtok egymásnak?



A microsoft egyébként tényleg az életciklus rövidítésén munkálkodik. Azomban szerintem még az xbox360 sem számít egységes terméknek, miután kéthavonta készül belőle új változat. Kétlem hogy a nagyközönségnek elnyerné a tetszését egy 2 - 2.5 éves ciklus bevezetése. Gondoljatok bele. A konzolok mellett döntő játékosok legtöbbször a fix hardware elemek, és a hosszú életciklus miatti elméletileg alacsonyabb költségekkel érvelnek, de a microsoft ezt szépen lassan elveszi tőlük. Már most is rengeteg kiegészítő van az xbox -hoz. És ha kijön az új változat? Menjetek venni újat mindenből. Megjelenik rá majd ugyanúgy 2 - 3 "nagy" cím, (pl egy új halo, aminek az elkészítse nagyjából a menü képernyő kicserélésével, és új pályákkal meg is oldható, ahogy az eddig is történt....:)) a gépet odaadják majd olcsón, amiért cserébe megint ócska minőséget kap a kedves vásárló, 18 000 ft -os játékokkal, majd mire azt a 3 játékot végigjátszaná, (miközben hetente jár a szervízbe) jön az új xbox. És mehetnek vásárolni. VÁSÁROLJ, VÁSÁROLJ xbox live előfizetés, fizetős letöltésekkel. Fizetős multi, pár extra kiegészítő, és hopp, már el is jutottunk oda hogy egy pc -t is építhetett volna az illető, ami azért valamivel több haszonnal jár egy konzolnál. Egyébként úgy tűnik a vásárlók nagy részét nem is érdeklik az extra szolgáltatások, mert a legújabb felmérések szerint azt sem tudják hogy vannak olyanok. Nem tudják hogy a ps3 tud bd lemezen megjelent hd videókat kezelni, és azt sem hogy az xbox360 -al lehet dvd -t nézni. Bár ezen jót nevettem hogy az xbox -nak ez amolyan "hatalmas" újdonsága, hiszen egy 7000 ft -os asztali lejátszó is tud ilyet....:) A lényeg azomban hogy a vásárlókat ez nm érdekli. Aki pedig media center -re vágyik, az álltalában elég okos ahhoz, hogy egy htpc -t tudjon építeni magának, ami megint sokkal jobb erre a célra mint egy konzol. Tehát lehet hogy nem kellene erőlködni ezzel a media központos elképzeléssel, hanem inkább jó játékokat kellene gyártani, és normális minőségű konzolt.

Mindenesetre ha most kényszerítenének rá hogy next-gen konzolt vegyek, akkor ps3 mellett döntenék (a wii tetszik de technikai értelemben nem nevezhető next-gen masinának. Viszont ha nem lesz majd ilyen drága, biztosan beszerzek egyet a pc mellé)
59.
59.
t.roli
Chris17: Nagyon szivesen, jólesett h látom valaki észrevette mit írok :P



Az hiányozna, h veszek 120 ért egy konzolt, és két év múlva új jönne mert már nem olyan szép a grafikája. Ez nem lepne meg, ha a Microsoft mondaná, de ez akkor is szemétség lenne és kitolás egy konzolossal, szal csige, még ha igazad is van h majd elavúl, én nem azért veszek konzolt, h folyamatosan a számítógépembe tegyem a pénzem. Jobban megéri hosszútávra, egy konzolba befektetni. Azért is jobb játékra, mert amíg a piacon vana gép, jön rá játék. 2éves kártyára már nincs rainbow six vegas, és egy éves kártyán már nincs Crysis. Ez lenne a "nagy" befektetés akkor? Sztem a DX10 is marketing fogás, még mindig egyetértek johna Carmackkal "a nagy játékmotor fejlesztővel", miszerint ő nagyon leszarja h valami DX 10 es mert a 9 ből is kitudja azt hozni amit akar. Hiszek neki, ő az egyik legnagyobb ember a tetrisz feltalálója után... Cell proci, max sztem Sony Laptopokban ha lesz. HA lesz...



Hú emlékszem anno a c64 em nek behallt a procija, vagy már nem emlékszem mije volt. kb 2 éves voltam, de ez életem talán első emléke és nagyon rosszúl esett. Aztán a Sega korszak kb 2001 ig, ami életem jelentős részét meghatározta. Jött a Pc-m, aztán 2003 körűl megkaptam a Ps2 őmet, mert a Pc-m elavult, és drága lett volna egy komplett új gép. 2004-5 körűl már nem emlékszem, lett egy új p4 3ghz-s 1 gb ramos 9600 os gépem azóta is azt tolom szinkromban a ps el csak már új videókártyával. Várom h csillapodjon a ps3 ára, kivárom mert megéri nem sűrgetem mert tisztelem őket. Most vettem egy pda-t magamnak, jogsira gyűjtök , legyen nekem is grafikailag jobb élményem a forzánál... Kár h a telóra ment el a pénz, de jót akartam, és a régi már selejt volt...

1 hete elővettem a nintendómat, és a Mariót 10 perc alatt végigtoltam az osztályátrsam szeme láttára, és csak csodálkozozz, h mien titkos helyeket tudok, amikor ő nagy retro játék fan. Amúgy én nagyon örülök, h még abbana korszakban nőtzttem fel, amikor még a tank, mario, dr mario, terisz meg ilyen legendák voltak, mert ezeknek köszönhetem , életem legjobb játékkal töltött boldog perceim. A mai játékok közelébe sem érnek az akkori hangulathoz, és az akkori játékok legendás élményéhez. Egyszerűen ésn boldog voltam amikor most leűltem mariózni, most meg akármivel játszom csak elvagyok. Tán a San Andreas K-Rose fellingje, és a Mafi játlék története, és a star wars játékok világa képes manapság megközelíteni azt az élményt... Rainbow six vegas? most toltam végig, jó szép, de marióhoz képest lópikula :)



Amúgy: valszeg nemsoká megváltoztatom az itteni nevem, mert már eléggé rám akasztottak egy két dolgot, amit nem szeretnék tovább cipelni. hamarosan új nick névvel és talán egy kicsit visszagottabban fogok bejelentkezni (bár sosem káromkodok, mégis sokan szidnak)

Szal ha valakimajd az új nickemmel cukkol, amit t. rolinak kéne mondania, azt nem veszem majd magamra. De még most t.roli marad.... ez csak ilyen megjegyzés volt:)







58.
58.
lac15
Vikiti

ha aps3 szar akkor te 1 gyurka szintü gyerek vagy

57.
57.
zentym
gyurka ismét hozza a hangulatott :D
56.
56.
Sogi
ja meg nyitottam 1 topicot, akit erdekel benez es szidja a masik konzolt, akit nem az meg hagyja a fenebe, legalabb le lecc tudva az egec

konzol--->MS vs Sony vs Nintendo
55.
55.
Sogi
sztem ezt a beszelgetest hagyjuk abba a francba, mer senki nem erti meg a lenyeget a dolognak, hanem csak basztatjatok egymast es keresitek direkt a vitat... tisztelet a kivetelnek. kar vitazni tovabb errol, egyszeruen olvassatok vissza, ha vmit akartok irni ps3 vs x360 ugybe, 1000% h megtalaljatok ra a valaszt. az osszes hsz errol szol, semmi koze a hirhez. hala a sok kertennek. nyitok is 1 topicot a francba, az kell ezeknek.
54.
54.
Vikitiki
ennyit a ps3 romról pedig mekkora istent akartak belőle csinálni és egy kalap kakit se ér az egész ps3
53.
53.
Sogi
gyurka te AKKORA KRETÉN VAGY MINT A HÁZ!!! apád celicaja szart nem er, az enyemnek enzoja van meg helikoptere. meg nekem megvette a ps4et is meg az x720at is szal szart nem érrsz. ja meg apám minden jatekot megvesz nekem. ja meg ojan iskolaba jarok, ahol az okosabb gyerekeknel is okosabbak jarnak... szal SZART NEM ÉRSZ TE PÖCS! ja meg tutttti nem vagy 18... most csak leutanoztalak. es ojan 10-12re saccolllak nagyon max... az ennyi idosek vannak ezen a szinten, h apam ezt megveszi, meg az enyem jobb, te szar vagy...szal kurvara befoghatnad a pofád te kis geci, mer gozod sincs SEMMMIROL! verd magad a haverjaid elott a kurvajo xboxoddal meg apad celicajaval, ne itt te kretén, itt ertelmes emberek vannak!!! szanalom...

bocsesz, de ez mar nagyon kikivankozott
52.
52.
mcwolf
Helyesírás:ELÉGTELEN,leülhetsz!

Amúgy ha ilyen okos vagy,akkor néha gondolkodj el azon,miket írkálsz,és próbáld moderálni magad! Szokj le erről az alpári stílusról,és akkor a többiek nem fognak cseszegetni.
51.
51.
mcwolf
"kit érdekelsz te hüje! apámnak toyota celicája van! az sokal job mint az nsx. "



HELYESEN: hüje neeeeeeeeeeeeeeeeem!!az HÜLYE (a Gyurka szinonímája)

Sokal----talán sokkal

Job----Keni az angolt(angolul munka,amit Ő még hírből sem hallott),de talán mégsem----az helyesen:jobb





GYURIKA=GYÖKÉR



Menj inkább legózni,az való neked. Ha a videójáték butít,Te már ne játssz,mert a végén amőba lesz belőled!!!
49.
49.
lac15
gyurkának csak az a legjobb ami neki van

ami másnak van az szar szerinte
49.
49.
mcwolf
Szerintem ezeket a nagy többség már tudja,csak 1-2 IQ-harcos csinálja itt a fesztivált.

Tényleg szépek voltak azok a jó kis C64-es idők. A mai játékok közelébe sem érnek az akkori játékok feelingjéhez.Akinek nem volt olyan (akár kommondor vagy Amiga (ami sajnos az Én életemből kimaradt),az nem tudja,miről beszélünk.



A konzol előnye az NSX-hez képest,hogy az NSX-el hasonló sebességérzet elérése közben könnyen meg lehet murdálni. Bár valszeg grafikailag az NSX a nyerő (EGYENLŐRE:-))))



A francba! Gyurka nem válaszol:-((((( Hoppá,az oviban most alvásidő van!!!



47.
47.
tOMiiiiK@
Haha gyurka,ezen megint csak röhögni tudok. szánalmas vagy, de tényleg. Sztem te tévhitben élsz!! Vki világosítsa már fel hogy nem a legjobb amit apuci vesz!!!

Celica ver az NSX-et.. LOL

360 a ps3-at LOOOLL
47.
47.
lac15
gyurka az apádé és nem a tied,apád nélkül sehol se lennél bár igyse vagy

agyilag nagyon elbesztek,NALIAC-nak viszotna saját tulajdona a skocsi

mert ő megdolgozott érte

tudod egyáltalán miaz h dolgozni mert sztem nem

téged tuti 1nap megfognak utálni mára munkahelyeden

vagy apuci eltart élete végéig?
46.
46.
Skagen
Az a helyzet,hogy ennek a nagy Ms lefizetéseknek nagyon "mentsük ami menthető" szaga van. Mert ugye az Ms is beismerte: "Szarok a konzoljaink" Namármost csak úgy lehet létjogosultsága a továbbiakban,hogy ezt műveli amit művel. A játékokkal machinál. De ez csak addig működik amíg a Ps-re nem jön ki annyi játék,hogy normálisan lehessen belőle válogatni. Utánna vége! Gyurka milyen gyerek?! Fasz.-a gyerek!
45.
45.
Trishtan
Laci15: MGS 4 nem ugyanolyan, mint a SP. Solid Snake kalandjai kissé igényesebbek...

Amúgy gyurka a saját bevallása szerint 18 éves. Ennek ellentond a tény, hogy egyfolytában azzal jön, hogy APUKÁM ezt megvette, aztmegvette, stb. Egy 18 éves nem beszél így :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...