Clive Barker's Jericho - újabb trailer érkezett

  • Írta: felegyi
  • 2007. augusztus 20.
  • Hír
Link másolása
Új trailer érkezett a Jerichóról, mely a játék első perceit mutatja be, így Devin Ross halálát is: kiderül miért vagyunk hatan a hét főből!
Új trailer érkezett a Jerichóról, mely a játék első perceit mutatja be, így Devin Ross halálát is: kiderül miért vagyunk hatan a hét főből!


17.
17.
Brutal Death
ja és új ingame képek az IGN en
16.
16.
Brutal Death
szeptemberig már csak pár nap de remélem ezt le lehet majd tölteni a live ról nem úgy mint a bioshock ot amúgy van 1 wallpaper pack a játékról meg 1 fansite kit érdemes megnézni a jericho hivatalos oldalán van a letöltéseknél
15.
15.
Hablaty
Naon király! az előzetesekből ilyennek gondoltam, muszály kipróbálnom. Csak az a baj, hogy a storyt nem értem, mivel nem tudok angolul, csak németül.Bár annyira nem várom, mint az Assassins Creedet, inkább, mint a Bioshockot.
14.
14.
felegyi
Kemény rágyurtak a sztorira!Hidjétek el az eddigi videk csak látszatt!Várjuk ki a végét!Kedvenc!
13.
13.
felegyi
12.
12.
A monitorra fröccsenő vér nem semmi! :D
11.
11.
felegyi
És miatta csuszik a hang!
10.
10.
felegyi
Ki nyúlt bele a vidibe?Ott a közepén a f u c k i n g szó levan halkítva!:)
9.
9.
felegyi
Brutal Death a belső informátorom!Ő adja az infókat!Amúgy már most ez a kedvenc gammám!Clive Barkers nem a profitra hajt,hanem a minőségre!
8.
8.
Brutal Death
Binder az IGN en fönn van 2 track a játékról de még nem ez a szám amúgy én ezt a játékot rohadtul naggggyon várom naggggyon tetszik Horror FPS 4ever!!!!!!!!! Az Assasin's Creed et nem igazán ismerem (majd megnézem) de a bioshock is naggyon jó ja és előrendelhető a Jericho a Codemasters Eshop on (Code M tagoknak kevesebb).
7.
7.
Sörivó
Ez isten game lessz ! Akinek tetszik játszik vele , akinek nem tetszik az meg nem ! Kár itt egymás ízlését fikázni, van 1 csomó game amit nem,hogy meg sem vennék,hanem még a gépem közelébe sem vinnék mert annyira nem tud felizgatni pl: ( stratégia,foci,) de ezért csinálnak 1 rakás játékot a fejlesztők,hogy mindenki megtalálja a neki valót ! A Yericho nállam a top 3-ban szerepel az : Assassin's Creed-el,és a Bioshock-al együtt !!!!!!!!!!
6.
6.
huszti
Azért én sem értem, mi fogott emg titeket ebben annyira....Ez kb Painkiller:)
5.
5.
FallenX
Ez tetszik...Barbie és a 12 táncoló hercegnő...uram isten... XD Amúgy meg Clive Barker 4ever... jó game lesz ez...
4.
4.
Mr 14
nemigaz hogy az emberek még nem unják ezt a sok szörnykaszabolós FPS-t Dunát lehetne velük rekeszteni.kitalálhatnának már valami újat is...
3.
3.
Binder
:)Imáááádom...:)

A zeneéje a legüttősebb ami a végén pár mp-re "felhalkul"...:)
2.
2.
I
Ez nekem túl félelmetes.
1.
1.
Sido
Pista barátomnak tecceni fog! :D :D Engem hidegen hagy...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...