4K Blu-Ray kiadással ünnepli a South Park film a 25. évfordulóját

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 24.
  • Cooltúra
Link másolása
A minden idők egyik legnépszerűbb animációs sorozatához negyed évszázaddal ezelőtt érkezett film Amerikában hamarosan elérhető lesz 4K felbontásban is. Arról egyelőre nincs hír, hogy Európába kapható lesz-e a speciális kiadás.

A South Park a mai napig a legnépszerűbb TV-műsorok közé tartozik, talán egy kicsit ijesztő is belegondolni abba, hogy az 1999-ben kiadott South Park – Nagyobb, hosszabb és vágatlan címre hallgató film idén már 25 éves lesz.

A széria készítői pedig most egy valóban hiánypótló különlegességgel tervezik ünnepelni a jeles évfordulót: a film 4K Blu-Ray kiadásával. A film speciális kiadása már előrendelhető Amerikában több boltban is, a legolcsóbb kiadás 20 dollár.

Bár jogosan merül fel a kérdés, hogy a nem éppen a fotorealisztikus animációról ismert széria vajon milyen extrát nyújt magas felbontásban, a Gamespot cikke megjegyzi, hogy a mintegy 30 millió dollárért elkészített film anno jelentősen meghaladta a sorozat minőségét, mivel a korhoz képest kifejezetten komoly CGI technikát alkalmaztak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...