GC 2007: 2010-re Németország fele gamer lesz?

  • Írta: fojesz
  • 2007. augusztus 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az EA GC-s sajtótájékoztatója során a Skate, FIFA 08 és a Rock Band bemutatása mellett elhangzott egy figyelemre méltó érdekesség is Németországot illetően.
Az EA GC-s sajtótájékoztatója során a Skate, FIFA 08 és a Rock Band bemutatása mellett elhangzott egy figyelemre méltó érdekesség is Németországot illetően.



Az EA Germany fent látható munkatársa szerint 2010-re Németország fele játékos lesz. Nem rossz arány egy 82 millió lelket számláló országnál, nem igaz? Persze az nem derült ki, hogy ez a 41 millió gamer hardcore szinten nyomná-e a videójátékokat, vagy tetemes részüket a casual játékosok tennék ki - tekintettel az EA megújult stratégiájára, utóbbira fogadnánk.
10.
10.
wolfkinger
Nekem nem nyeri el a tetszésemet a resident evil 5 inkább a jericho az jobb de miért is kell a kisgyerekeknek szerintem ha kipróbálják akkor álmaikban felfordulnak vagy reggel kugli szemeiket meresztve fognak ébredi és a kugli szem alatt meg egy nagy monokli lessz.
9.
9.
game master
akkor majd milyen lesz a resident evil 5 meg a jericho.német kisgyerekeknek odabasz:D
7.
7.
user1
A német gyerekek tényleg eléggé elfásultak mostanában. Olvassatok híreket, forum -okat. Nekik lehet hogy tényleg nem való a brutális video játék. Bár az amerikaiak is beálhatnak a sorba. Ha valaki csúnyán néz rád, vehetsz egy puskát a sarki bevásárlóközpontban, és szétlőheted a fejét......
6.
6.
Glek
Akkor megértem miért kell ennyire tiltani... Sok kocka XDXDXD

Viszont azért az ország felét nem lehet szopatni... Szal nem sokáig nem lesz vér a GTA-ban :D :P
5.
5.
huszti
A németeknél álíltólag a GTA-ban nem volt vér:D
4.
4.
Shagy
A játékokról nem közöltök semmit ?Valahogy jobban izgatna mint ez a hír .Kit érdekel hogy a németek játékosok lesznek e vagy sem .
3.
3.
t.roli
Németek foékonyak a virtuális játékra, csak nem engedik nekik...
2.
2.
nimat16
Hát sztem az EA most hülyeségeket beszél
1.
1.
wildláma
Az mit foglal magában hogy fele játékos? Az idióta németek zyklon-B-t adnak azoknak akik megöltek 1 humanoidot 1 vjátékban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...