SGF 2024: Alaposan rágyúrhat a látványra és a narratívára a State of Decay 3

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
Az Undead Labs még 2020-ban jelentette be a State of Decay folyatását, amely a pletykák szerint a június 9-én esedékes Xbox Games Showcase-en is előkerül. A pletykák szerint két ponton is erősödni fog a harmadik rész az elődjeihez képest.

Már csak hetek vannak hátra a nyári játékbemutatókig, köztük az Xbox Games Showcase-ig. Noha a Microsoft még nem erősítette meg, de a korábban pletykált Gears 6 és a Perfect Dark bejelentése mellett új információkat kapunk a State of Decay 3-ról is.

Az Undead Labs még 2020-ban jelentette be a nyitott világú zombis széria harmadik iterációját, de azóta csend honolt felőle. Azonban Jez Corden, a Windows Central munkatársa "megbízható forrásokra" hivatkozva úgy tudja, hogy a Microsoft show-ján előkerül a State of Decay 3, amely "sokkal lenyűgözőbb lesz" a második résznél, a "vizuális megjelenése is nagyobb figyelmet kap". Állítólag a narratív elemekre is jobban rágyúrtak az írók, így a jobban el tudnunk merülni a posztapokaliptikus világában.

Az egyik legígéretesebb funkció, hogy "közösségünk egyes tagjainak háttértörténetét beépítik a játékmenetbe is, hogy a kihívás hatásosabb és magával ragadóbb legyen". Emlékeink szerint a State of Decay 2 nem sokat lépett előre az elődjéhez képest, viszont a folytatás elég régóta készül, úgyhogy mindenképp nagyobb durranásra számíthatunk.

A State of Decay 3 még nem rendelkezik megjelenési dátummal PC-n és Xbox Series X/S-en, bár a korábbi pletykák már a 2027-es debütöt is kilátásba helyezték.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...