George Miller szeretné, ha Hideo Kojima egyszer Mad Max-játékot készítene

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Hideo Kojima sok barátságot ápol Hollywood prominens alakjaival, köztük a Mad Max-filmek és a Furiosa rendezőjével, George Millerrel. Utóbbi szívesen rábízna Kojimára egy Max Max-játék készítését.

Hideo Kojima ott volt a Furiosa vörösszőnyeges premierjén, ráadásul jóbarátja a Mad Max-filmek rendezőjének, George Millernek is, akit nemrégiben arról kérdeztek, mit szólna egy új Mad Max-játékhoz..

A Gamingbible-nek adott interjújában Miller nem zárkózott el az ötlettől, de csak akkor menne bele, ha egy remélt minőségi szintet megütne az adaptáció, és olyan szakember bábáskodna felette, mint Hideo Kojima. Szerinte az Avalanche Software 2015-ös játéka nem volt olyan jó, mint szerette volna.

"Valóban volt egy videójátékunk, amikor elkészítettük a Fury Roadot." - kezdte Miller. "Sokszor, nagyon sokszor kérték tőlünk, csináljunk egyet, de (a 2015-os Mad Max-játék) nem volt olyan jó, mint szerettük volna. Nem mi készítettük, az összes anyagot odaadtuk egy cégnek, hogy megcsinálja. Azon emberek közé tartozom, akik inkább bele sem kezdenek, ha csak nem a legmagasabb szinten próbáljuk meg elkészíteni."

"Most beszéltem itt Kojimával, aki egészen Japánból utazott eddig." - folytatta a filmek rendezője. "Ha vállalná... de annyi fantasztikus ötlet van a fejében, inkább meg sem kérném rá. De ha valaki vállalná... mert én nem tudnám megtenni." - szabadkozott Miller.

Miller tehát abban reménykedik, hogy egyszer látni fog egy Mad Max-játékot Hideo Kojimától, ám tekintettel arra, hogy a Kojima Productions jelenleg számos projekten dolgozik, egyhamar nem fog megtörténni. Jövőre érkezik Death Stranding 2: On the Beach, a Microsoftnak készítik az OD-t, míg a Sonyval közösen a Physintet.

5.
5.
Chrysh
#2: Én értem, hogy divat Kojimának tövig benyalni, de ugyanezek az emberek kénytelenek beismerni, hogy Kojima bizony a beképzelt majom.

Úgyhogy ami engem illet én nem akarok egy művészkedős baromságot 8 óra cutscene-nel, hanem akkor már inkább preferálnék egy rendes játékot olyan fejlesztőktől, mint amit az Avalanche is csinált.

És igen lehet előre is normális véleményt és aggodalmakat mondani projektekről, qrva fárasztó már ez a hópiheséggel megspékelt galamblelkűség minden egyes alkalommal.
4.
4.
Perseus84
#2: Az ha az adminoknak ír valaki negatív kommentet törlitek de a többi gyalázós komment bezzeg marad. A 3. Kommentről beszélek amit az első válaszolt neked.
Undorító ami itt megy
2.
2.
Yanez
#1: Mennyibe fáj nálad egy jóslás? Szeretném tudni, hogy mit fos a jövő.
1.
1.
Nothing
Isten ments...az minden lenne, csak Mad Max nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...