Továbbra is javulni fog a Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 minősége

  • Írta: osan
  • 2024. június 11.
  • Videó
Link másolása
A Konami folytatta a Metal Gear Solid Legacy videósorozatát a második résszel, melyben leginkább az érkező Delta: Snake Eaterről volt szó, azonban egy miniinterjú keretein belül Noriaki Okamura is megszólalt és elnézést kért a Master Collection Vol. 1 minőségéért.

A Legacy videósorozat második részében többet is megtudhatunk az érkező Delta: Snake Eaterről – aminek megjelenési dátuma nem olyan rég ki is szivárgott -, mint például, hogy játszhatjuk majd régimódi kameranézettel és irányítással a játékot, de rendelkezésünkre fog állni egy modernebb lehetőség is.

A videó felénél csatlakozik Noriaki Okamura is, aki folytatja a Snake Eaterről való tájékoztatást, azonban kitér arra is, hogy a Konami tisztában van azzal, hogy a Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1 nem felelt meg az elvárásoknak: „Nagyon sajnáljuk, hogy a minőség nem felelt meg az elvárásoknak, de továbbra is frissítjük és javítjuk a játékot, ezeket a problémákat.

A Metal Gear Solid Delta: Snake Eater a pletykák szerint november 17-én érkezik, de ezt még érdemes hatalmas fenntartásokkal kezelni, azonban már elő lehet rendelni mind a sima, mind a gyűjtői kiadást.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...