Apex Legends - kétszer annyiba fog kerülni a battle pass, mint eddig

Link másolása
Sok újítást fog hozni a Respawn Entertainment battle royale FPS-ének 22. szezonja. Az egyik ilyen a battle pass rendszer átalakulása, ami így már kétszer annyiba fog kerülni, mint eddig.

Nagy változásokat fog hozni az Apex Legends 22. szezonja. Ezek közül a legfontosabb a battle pass rendszert fogja érinteni, a Respawn Entertainment ugyanis új üzletpolitikát fog alkalmazni ezt illetően. Mostantól a battle passeket csak és kizárólag valódi pénzért lehet megvásárolni, Apex Coinokkal többé így már nem lehet fizetni értük. Ezen felül emelkedni fog az áruk is, ugyanis ezentúl két battle pass lesz elérthető a játékosok számára. A Premium ami félszezononként 10 dollárba fog kerülni és a Premium+ amiért 20 dollárt kell majd fizetni, ez persze több jutalmat is fog tartalmazni.

A teljes szezon jutalmaiért tehát 20-40 dollárt kell fizetnie annak aki szeretné azokat megszerezni. Az áremelkedés oka a készítők szerint az, hogy így egy könnyebben hozzáférhető rendszert hozzanak létre nemzetközileg a játékosok számára.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...