Overspeed - befutott az első trailer

  • Írta: rility
  • 2007. augusztus 30.
  • Videó
Link másolása
Májusban jelentették be a Need for Speed klónt, az Overspeed-et, mely a City Interactive fejlesztésében kerül majd a boltok polcaira valamikor a jövőben!
Májusban jelentették be a Need for Speed klónt, az Overspeed-et, mely a City Interactive fejlesztésében kerül majd a boltok polcaira valamikor a jövőben!


Nem sokat hallatott magáról a játék a bejelentés óta, ám most megtörni látszik a jég, hiszen előkerült a gamma első trailere. Mint ahogy az már ismert, Los Angeles utcáin kell csatákat vívnunk a város többi "úttörője" ellen, hogy aztán mi legyünk a legjobbak. Lesz itt minden, ami szem-szájnak ingere, rengeteg autó, tuning eszköz, és egy Angyalok városa éjszakai kivilágítással. Érdekesen hangzik annyi szent, ám várjuk ki a végét!
33.
33.
nick147852369
Én +vettem a játékot és nagyon.Sokáig tart az akasztása ,de 10000000x jobb sztem mint az NFS:pro street
32.
32.
lxdc
Hát miután letöltöttem: A grafika jó, de az autók nem licenszeltek (nem igaziak) :). A kanyarodás az nagyon kellemetlen,csak csúszik a kocsi a kanyarban, a kereke szinte el sem fordul, a zenéje nagyon NFS. Hát ez van. Nem is tudom mire számítottam, de kb. erre.

31.
31.
Game Fan
na hát ez már fáj de én megveszem pedig igazatok van!
30.
30.
watto
Remélem ezt a játékot ők sem gondolták komolyan... :) :P
29.
29.
sancow
Ez mekkora egy NFS koppintás. fújj
28.
28.
ume
A grafikárol meg annyit, hogy a játékélmény nem ennek a fügvénye!

Szerintem mindenki látott már csili-vili trágyadombot, és a rút de állat játékot.
27.
27.
ume
Csak megjegyezném, hogy törnek az autók, belső nézet, és ki lehet lökni az ellenfeleket. Az NFS-ekből ezek szerintem nagyon hiányoztak!

26.
26.
-Gabex-
Hát a grafjával nem fog hódítani az biztos (5-ös skálán nálam 3)...
25.
25.
demon68
mi ez a zaj amit zenei aláfestésként raktak oda? ez volt a legolcsóbb? ennél csak a látvány és a játékélmény rosszabbak. ígéretes egy szóval
24.
24.
Silex
Ez kb 100%-os koppintása az L.A. Street Racing-nek (?!) ami megjelenésekor nagyon jó kis játék volt, grafika is jó ha nem is dx10, remek autó fizikával, ehhez a sz@r trailerhez képest a látványélmény 100x jobb volt. Én a LASR-t végigtoltam és élvezetes volt. A vége miatt (credits) tudom azóta, hogy az Invictus magyar fejlesztőcsapat. :)
23.
23.
ldavid
inkább a Midnight Club LA.. xD
21.
21.
tombar
mi ez a fos, ez a szar? erre még egy jót lebegni se lehet. hogy lehet valamit így elrontani. ez 20007 emberek, nem 2003, ahol még be is jött volna. ugyan ez csak vicc lehet. fel kellene álmodni. u2 nehezen lehet fölülmúlni. megáll az eszem.
19.
19.
Zsohi
Ezt a jatekot mar reg le lhet szedni meg meg lehet rendelni a galaxisnetnel
18.
18.
Mr 14
szegénykém nagyon gagyira sikeredett.egyébként ti nem unjátok még L.A.-t? én már nagyon :S
17.
17.
kenny22
ps3: szted még nem néztem meg 1 pro street videót sem?????
16.
16.
Ne4ndR
de én csak azt nem értem, hogy miért homályosódik el a tállyal eggyütt az autó belseje is ?
15.
15.
Domasi
uhh, ember!

a még a Carbon-nál is szarabb, pedig az sem aranytojás
14.
14.
Sacagold
Ez egy az egyben az L.A Street Racing másolata vagy ugyanaz a game más néven jön ki egy országban ....Ugyanis az L.A Street Racing már egy jó ideje megjelent...(még a zene is ugyanaz)
13.
13.
peterpal7
Nem tűnik olyan rossznak de nem egy szuperszenzáció.
12.
12.
ps3
keny22: nézd meg a pro street vidit!

Akkor ki lesz zúzva az agyadból ez a gamma! ;)
11.
11.
Mililiter6527
10.
10.
Waz
Ez a játék már megjenlent ott a végén fekete betűkkel is ki van írva hogy AVAILABLE NOW azaz megvehető , már megjelent, pontos fordításbna elérhető most. Amúgy ez 1 német koppintás.Az eredeti játéknak valami illegal streeet racing blabla volt a neve.
9.
9.
Daveout
nemakarom leírni a játékot így az elsó kis trailer alapján. Meg azé jó ötletek is akadnak benne. DE....Én már nemakarok rosszabb füstöt látni mint amit láttam a Pro Streetben! És ez igen igen elmarad tőle!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...