A Samsung IFA 2007-es újdonságai

  • Írta: Daks
  • 2007. augusztus 30.
  • Hír
Link másolása
A Samsung az idei IFA kiállításon mutatja be új digitális technológiára épülő termékeit. LCD TV-k, VOiP monitor, Blu-Ray házimozi, és megannyi más!
A Samsung az idei IFA kiállításon mutatja be új digitális technológiára épülő termékeit. LCD TV-k, VOiP monitor, Blu-Ray házimozi, és megannyi más!

Az „új otthoni világ” terméksor tagjai a 178 cm-es LED LCD TV, a Duo lejátszó (HD DVD és Blu-ray), az első Blu-ray lemezes házimozirendszer és a világ legkisebb színes lézernyomtatója. Az „új mobil világ” hangsúlyozó termékei között megtaláljuk a 3”-es mp4 lejátszót és a kompakt HD kamerákat.

A kiállításon a Samsung nagy hangsúlyt fektet azokra a látogatókra, akik a saját életstílusukhoz alakítják otthonukat. Ezt szem előtt tartva idén olyan nagynevű bútorgyártókkal karöltve állítja ki design-centrikus termékeit, mint pl. a dán Fritz Hansen. A Samsung stíluszóna különféle életstílus koncepciókat kínál a Minimális Luxustól a Retro-Modernen át a Kulturális Mix stílusig.

Az IFA 2007 fókusztermékei:
  • Az F9-es LCD TV sorozat (52", 70") LED SmartLightingTM, technológiával. A technológia előnye, hogy a sötét felületeknél csökken, illetve teljesen megszűnik a háttérvilágítás, így élénkebb színeket és kimagaslóan éles képeket biztosítanak a készülékek.
  • Az új F8-as Full HD LCD TV terméksor a 100Hz MotionPLUS technológiával készült, amely megszűnteti a gyors mozgóképek okozta elmosódást. Az új terméksor elegáns, csillogó fekete kerettel készül, amelyet a Samsungra jellemző kristálytiszta üvegszegély lágy, diszkrét vonalai, hűvös kék fényei és sajátos, kifinomult oldalsó kapcsolók díszítenek.
  • A BD-UP5000 duo blu-ray lejátszó, a Samsung első olyan nagy felbontású (HD) optikai lejátszója, mely egyaránt támogatja a Blu-ray és a HD-DVD formátumokat, valamint ezek interaktív technológiáit, a BD-Javat és a HDi-t. A fogyasztók most már további stúdiótartalmakat – bemutatókat, rendezői hozzáfűzéseket, részletesebb menüket és forgatáson kívüli jeleneteket is élvezhetnek, bármilyen formátumban.
  • A HT-BD2, a Blu-ray házimozi teljes kompatibilitást kínál 24 filmkocka per másodperces lejátszással és 1100 wattos össz kimenő teljesítménnyel, hogy a mozi- és hifi-rajongókat egy elegáns és kifinomult komponens rendszerrel elégítse ki.
  • A VP-HMX10C HD Kamera kifogástalan HD képet biztosít. A felhasználói élményt a kiváló képminőségen felül fokozza a 2.7"-es nagy felbontású érintős LCD képernyő, valamint a könnyen használható menürendszer.
  • A YP-P2 mp4 lejátszó mindössze 9,9 mm vékony, 3”-os teljes érintős képernyő felülettel,  Bluetooth 2.0 támogatással új dimenziókat nyit a mini lejátszók területén.
  • A SyncMaster 220TN monitor egyszerű, beágyazott hálózati modulok segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók LAN kábelre csatlakoztatva akár PC nélkül is kapcsolódjanak az Internetre és videobeszélgetéseket folytassanak.
  • Az SCX-4500 fekete-fehér multifunkciós lézernyomtató vékony, elegáns és halk, egyszerre nyújtja a luxus és a kifinomult elegancia varázsát.
3.
3.
-Gabex-
178 cm? Az szép, pont akkora, mint én, átlóba át is érek azon az LCD tv-n...



1:engem is.
2.
2.
ios008
jah,

azért ez a 100hz, full hd kombó magic se rossz :)
1.
1.
hopcsiri
A Samsung nagyon beindult, engem legjobban a 178 cm Led LCD érdekelne. Megdobhatnának vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...