Jericho - új ingame képek

Link másolása
A Computer and Videogames magazin ropogós ingame fotókat közölt le nemrégiben Clive Barker legújabb horrorjátékából, a Jericho-ból. Tessék-lássék!
A Computer and Videogames magazin ropogós ingame fotókat közölt le nemrégiben Clive Barker legújabb horrorjátékából, a Jericho-ból. Tessék-lássék!

A régészek szerint Jerikó, élő, lélegző város volt hajdanán, de erről semmilyen kézzelfogható bizonyíték nem szolgált. A némi bibliai mellékszálaknak hála a város nem vált a mindent elfedő múlt martalékává, legendákat szőttek a világ legrégebbi metropolisza köré. Valaha ismeretlen kardok rombolták le, azóta, mint valami kísértethajó időről-időre előtűnik Afrika kietlen sivatagában, hogy emlékeztessen a régvolt időkre, persze nem olyan békés eszközökkel, mint ahogyan azt gondolták.


A kormányok tudnak Jerikó újbóli felbukkanásáról, ám kezük meg van kötve, nem küldenek kutatócsoportokat a helyszínre. Jó okuk van rá, eleddig különböző korszakokban – mikor a várost látni vélték – jó párszor megkíséreltek már bejutni a falak közé, de kivétel nélkül egyikük sem tért vissza. Most, a modern kor technikai vívmányaival talán esélyesebb lehetőség nyílik a feltérképezésére, éppen ezért egy titkos társaság, speciálisan képzett fegyveres erőt vezényel a térségbe, akik fel vannak készítve arra, hogy ne hátráljanak meg még olyankor sem, amikor a józan ész már felmondta a szolgálatot.

Kíváncsi vagy, milyen lesz a játék?
Olvasd el Zoenn előzetesét itt, a GK-n!
11.
11.
Brutal Death
ja és Felegyi az Al-Khali sztem te tudtad hogy így hívják mind1
10.
10.
Brutal Death
9.
9.
Brutal Death
ma 4. van ezek a képek óta semmi újat nem találtam
7.
7.
felegyi
NEEEEM!Jericho a csapat neve!AZé a csapaté aki bejut a városba!A város neve vmi Ahl Kazakh!Járjatok utána és javítsátok ki!
6.
6.
Daks
észak-amcsiban is van jericho (axn-en megy is ott jatszodo sorozat azonos cimmel), es a jatek szerint afrikaban is. a kozelkeleten nem tudok rola, use google :)
5.
5.
Gerison bacsi
Jericho nem egy Zsidó város valahol Izrael területén? :) mindenesetre a közelkeleten.
3.
3.
Daks
domasi: na mostmár befejeztem a mondatot :)))



dari: javítva köszi ;)
2.
2.
Dari
"Az Undying készítőjének, a horror veterán Clive Barker-nek a 2007-ben megjelenő legújabb játéka, mely egy rejtélyes és különös dolgok övezte észak-amerikai városba, Jericho-ba repíti el a játékosokat."...





"különös dolgok övezte észak-amerikai városba, Jericho"





"időről-időre előtűnik Afrika kietlen sivatagában"



bocs lehet h én vok a hülye de aszitem az 2 külön kontinens, most akkor nem értem :S
1.
1.
Domasi
"A kormányok tudnak Jerikó újbóli felbukkanásáról, ám kezük meg van kötve, nem küldenek kutatócsoportokat a helyszínre."

...de most...el jött az idő...a csoport elindul Jerikó felé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...