Nem lesz Crackdown-folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 8.
  • Érdekesség
Link másolása
A Phil Wilson, a Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds producere szerint nem folytatódik a Crackdown - egyelőre úgy tűnik, a Microsoft hibájából.
A Phil Wilson, a Crackdownt fejlesztő RealTime Worlds producere szerint nem folytatódik a Crackdown - egyelőre úgy tűnik, a Microsoft hibájából.



Wilson elmondása szerint a cég ugyan megkereste őket a folytatást illetően, de túl későn, hiszen jelenleg az All Points Bulletin névre hallgató GTA-s MMO mellett egy egyelőre bejelentetlen játékon is dolgoznak, így a Crackdown 2 egyelőre már nem fér bele az idejükbe. Persze amennyiben a Microsoftnál vannak a cím jogai, a folytatás elkészülhet - csak éppen más studió által...
7.
7.
shadow16
tjames hülye vagy hogy a GTA-hoz hasonlitod. GTA klonnak tényleg nem jó. de mitn független játék. nagyon király. magyar szinkronos meg minden. és eléggé fel lett dobva ezzel is a hangulat a játékélmány is pazar volt. Állitolag. ha megveszed a Crackdown 2-t akkor játszhatsz a GTA 4: San Andreas bétájával.
6.
6.
tjames
nálam is csak a demo verziót élte meg a boxom. azt sem sokáig. akárhogy is, ez nem egy GTA volt. gyönge utánzat csupán, GTA fíling nélkül
5.
5.
-Gabex-
Crackdown 2... ezt ha megveszed a Call of Duty 5 bétájával játszhatsz - de nem jelenik meg...
4.
4.
Glek
Pfff most telesírom a párnámat... LOL elég gagyi játék volt... :P Nem bírtam kiakasztani :)
3.
3.
shadow16
jaja. Crash Bandicoot-al is mi lett. 1-2-3 rész király ovlt mert a naughty dog csinálta. 4-5-6 nem volt olyan szar de nem volt már olyan mint az 1-2-3.
2.
2.
ldavid
utálom mikor egy játék folytatását más csinálja, mint aki elkezdte



nálam Lara is meghalt az AoD után, és valószínű így leszek a Max Payne 3-al is

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...