PlayStation 3-ra is jön a Monster Madness

  • Írta: fojesz
  • 2007. szeptember 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem igazán vált kedvencünkké a Monster Madness: Battle for Suburbia, a készítőket azonban ez nem akadályozza meg, hogy PS3-ra is kidobják játékukat.
Nem igazán vált kedvencünkké a Monster Madness: Battle for Suburbia, a készítőket azonban ez nem akadályozza meg, hogy PS3-ra is kidobják játékukat.



Igazság szerint a játék már kezdetektől fogva készül a Sony konzoljára is, ám míg mi a másik változatokat tolva a pocsék irányítás miatt emlegettük a fejlesztők közeli hozzátartozóit, teljesen elfelejtődött az átirat - az Artificial Studios azonban most felhívta a figyelemet: készül a PS3-as Monster Madness!

A Psyonix műhelyében formálódó, EX alcímet viselő alkotás az ígéretek szerint szebb és kifinomultabb lesz elődeinél, ráadásként a jobb kameranézetek mellé számos más meglepit tartogatnak számunkra a fejlesztők. Alapvetően egyébként ugyanaz lesz a játék, mint a Battle for Suburbia: négy srácot irányítva hentelünk pályákon keresztül. A Monster Madness: EX a jövő év elején landol a boltok polcain.
4.
4.
Glek
Hát most ettől a játéktól nem fog beindulni a PS3 szekere! LOL! XD XD XD Akkora egy sz*r hogy had ne részletezzem :P
3.
3.
logoffmeister
Hát nemtom. Ami a cikkjében lett írva róla... szerintem ne várjatok sok jót.

Ja és a GK-nak csendben megjegyezném, kicsit olvassák át a Battle for Suburbia rövid ismertetőjét a kapcsolódó játékok résznél, csak hogy ne legyen ellentmondásos(ja, meg a szép grafika, s nagyszerű grafika)
2.
2.
lac15
nem ezitt a lényeg

a játék lehet h gagyi

de végre kezd beindulni a ps3 szekere
1.
1.
BryanOcconer
király! jöjjön is ki ps3-ra!

és remélem nagyon sok különbség lesz a ps3-as és az xbox360 között

mert kipróbáltam xboxon és annyira nem tetszett az irányítás! hajrá ps3!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...