Itt a Pro Evolution Soccer 2008 PC-s demója

Link másolása
A focis játékok iránt fogékony gamerek valószínűleg most éppen a földtől 2 cm magasságban, lebegve olvassák ezt a hírt. Uraim, itt a PES 2008 PC-s demója!
A focis játékok iránt fogékony gamerek valószínűleg most éppen a földtől 2 cm magasságban, lebegve olvassák ezt a hírt. Uraim, itt a PES 2008 PC-s demója!


Azt a laza 1,1Gb-ot leszedni nem lesz egy perc, de a várakozást azonnal pótolja az élmény! A demó tartalmáról nincs sok infó, és a letöltéséhez is kell egy kis szerencse, hiszen a szerverek jó formán teljesen megteltek. De ez ne riasszon el egyetlen foci őrültet sem, tessék szépen cibálni lefelé a demót!

11.
11.
gamemaster1985
köszi, már azóta énis kiderítettem. csak sajnos nemtudok több helyet csinálni a c:-n :(
10.
10.
Northlorien
Azert nem tudod feltenni mert a c-n nincs eleg helyed nekem is ez volt a problemam...a jatekrol pedig...hat...en alapvetonen nem szerettem a focis jatekokat a fifa 07ig...elkeserito hallani hogy mennyire lehuzzak a 08-at, az elkeserito az hogy ha tenyleg igaz amit mondanak. A Pes nem gyozott meg...nem mintha bajom lenne vele de az iranyitas az valami hihetetlenul furcsa a gombokat nem talalom...nagyon kozolos az egesz...legalabbis ami a demot illeti. Nem tudom...ha kijon az eredeti akkor kiprobalom de engem nem gyoztek meg...de biztos sok olyan ember van akinek tetszik...lehet hogy a 08as sem fog...majd jatszom max payne 1et:))
9.
9.
gamemaster1985
nálam van egy kis gond a telepítésnél :S ~ 8 Gb hely van a vinyón, de azt írja ki hogy nincs elég hely :O Hogy lehet ez?!
7.
7.
wayne08
Mivel lehet feldobni magam?

6.
6.
huszti
faszom már, melyik linkről kéne húzni?! Jött 300 kb/s.el, erre most 25% és megállt.
5.
5.
Sogi
de nem erti meg h minenki ruhelli ot is, en leszarom h fifa v pes, fifas vok , ennyi de ez csak fikazni tud a szanalma, tiszta gyurka
4.
4.
huszti
fojesz: ott nem :D kinek drukkolsz?



shadow16, sogi: csittmár, előbbinek a PES, utóbbinak a FIFA tetszik...Na és?! Sztem szar a fifa, a pes a jó, de leszarom, h ki mit gondol, mert csak az én véleményem számít! (:D:D:D)
3.
3.
fojesz
Na nyugi... én személy szerint a PES-t grafikája miatt szeretem csak, a játékmenete meg maga az egész körítés annyira nem fekszik. Plö a medicinlabda nehézségű labdát utálom a PES-ben továbbá a puritán menüt és zenei kínálatot sem - olyan japános. :) Persze a FIFA sem jobb néhány dologban: ott pont a másik véglet bontakozik ki labda ügyben, mikor is úgy pattog a bogyó mint vmi tizforintos pingponglaszti. Ezért jó az amerikai foci. Ott nem pattog semmi. :)
2.
2.
Sogi
te shadow akkora loser vagy mint a haz, legszivesebben monitoron keresztul kiszednelek, es darabokra tornem a fejedet. szanalmas fifa08 pc.... pfff.... te vagy szanalmas csak nem veszed eszre, gyurka igaz baratja lehetnel. csak o legalabb abbahagyta, de te meg azer fojtatod, igaz utodok kellenek, csak NEM IJENEK
1.
1.
shadow16
Sokkal jobb lett mint a zsánalmas FIFA 08 pc. ez tényleg nextgenes. gyönyrü a graf, van benen müesés mezhuzás, nagyon kiárly menü meg zenék, hangulat és tökéletes játékmenet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...