Hitman: A bérgyilkos - itt a szinkronos trailer

  • Írta: HesoYam
  • 2007. október 2.
  • Hír
Link másolása
Végre megérkezett a várva-várt Hitman-mozi szinkronos előzetese. A 47-es ügynök végre magyar nyelven szólal meg, ezt látni kell!
Végre megérkezett a várva-várt Hitman-mozi szinkronos előzetese. A 47-es ügynök végre magyar nyelven szólal meg, ezt látni kell!


42.
42.
Dr Strangelove
Azért ez jópofa. Többen is leírják, hogy a film harmatosnak ígérkezik, " de így is úgy is megnézik". Ez roppant érdekes.
41.
41.
nessboth
Dr. Strangelove-nak igaza van. A magyar szinkron már messze nem olyan színvonalú mint anno volt. Erről valahol olvastam anno egy bazinagy cikket, hogy milyen körülmények között szinkronizálnak manapság filmeket. Volt olyan, hogy pl valamit a szinkronrendező rokona olvasott fel brahiból, vagy azért mert sokkal olcsóbb, mint egy neves művészt megfizetni. És amúgy ha észrevettétek mostanában tényleg ez van rengeteg filmnél, hogy van egy neves orgánum, a többi meg tuccat "b" hang---
40.
40.
Dr Strangelove
A film készítőit ezzennel felveszem a halállistámra....

Bűnözők nevelték: 47-est konkrétan egy osztrák ( vagy német, de szerintem az előbbi ) pszichiáter és genetikus nevelte fel.

Titkos rend: még csak szóba sem kerül a játékok folyamán, ugyanis az ICA, az baromira nem rend.

Szerintem joggal elvárható lenne, hogy legalább nyomokban kövesse a film a játék koncepcióját.

Amúgy Colt, ez a magyar szinkron világhírű dolog a messzemenőkig igaz. Volt kb 25 éve. Ma már nagyon nem, sőt, annyira nem, hogy a filmeket igen ritkán nézem magyarul. Konkrétan az a helyzet, hogy kismillió szinkronstúdió van, akik csak a szinkronszínészek gázsiján tudnak spórolni, ezért gyakran olyan embereket bérelnek fel, akiknek át kéne vágni a hangszálait.

A két pisztolyt, ami engem nem nagyon emlékeztetett a colt 1911-re, meg sem említem...
39.
39.
F.Dani
Szerintem ez az arc nem illik 47-esnek.Talán 1 csöppet lehetne öregebb és a hangja is........SZERINTEM!
38.
38.
Colt
A magyar szinkron általában világszinvonalú (nem a romantica tv-ben adott műsorok hangjaira gondolok és a B kategóriás mozikra), mutatja ezt az is, hogy a mély hangú elbeszélő nem egy statiszta, hanem a nagyon elismert szinművész, Vass Gábor, akinek nagy rutinja van a szinkronizálás terén. Nem a játékbeli Hitmenhez kerestek hangot, hanem az adott színész karakteréhez. Annak ellenére, hogy a főszereplő tényleg gyerekképű. De ez csak az én véleményem.
37.
37.
nessboth
Nem kell megijedni a szinkron miatt, általában csak statiszták mondják fel a szöveget az előzetesekben (ha tudnátok mi megy a magyar szinkroniparban)...Transformersnek is szinkronizált volt a trailer-e, mégis feliratos volt...De a Hitman filmről semmit nem tudok mondani, mert annyira semmilyen a traielere. Fel sem keltette az érdeklődésem
36.
36.
Circa001
35.
35.
deak91
remélem lesz olyan jó mint a játék volt

de ezt a videót mintha már láttuk volna
34.
34.
hugo1701
Hmmm ez fickó volt a DH4 "főgonosza". Szerintem jó lesz ide is. Az meg az én hülyeségem, hogy egy pillanatra azt hittem, a MESTER, Uwe Boll fogja megejteni ezt a mozit.

Isten megkegyelmezett!
33.
33.
logoffmeister
Szerintem jó film lesz, bár a 47-es ügynöknek lehetne kicsit "gonoszabb" is a hangja...
32.
32.
_=XYZ=_
31: Nagyon jó lett sztem! Jókat röhögtem rajta!:D
31.
31.
felegyi
user1nek igaza van!Kicsit szadistább fej kelett volna ide!Am a Hitman 1be még tényleg 30 év körüli volt emberünk,de ott azért látszott rajta hogy nem most kezdte a szakmát!Értitek mit akarok mondani?
30.
30.
Dari
#30: egyet értek, és én nem a képességeit "hordtam le" hanem hogy kicsit gyerekes arca van a hitman karakterhez... de attól játszhat jól :D
29.
29.
McDuff
hali,ez nem tartozik ide de szeretném ha páran megnéznétek a videonkat amit haverommal csináltunk és írnátok róla 1 véleményt hogy sztetek milyen,köszi

http://www.youtube.com/watch?v=NtY69qg_-j4
28.
28.
Circa001
Szerintem nagyon jó lesz ez a színész!!! Nemtudom miért kell egyből leszólni az alakítását meg ilyeneket, ha még nem láttátok a filmet akkor ne fikázzátok a srácot, mert ebből a kis trailerből nemlehet megállapítani valakiről, hogy jó színész vagy sem!!! Véleményem szerint jó választás volt ez a színész, mivel nem ismert ember, én például ha Vin Dieselt meglátom akkor egyből a Riddick jut eszembe róla... Akkor b*szták volna el a főszereplőt, ha valami ismert színész játszaná... Nagyon várom a filmet...a video láttán kirázott a hideg...
26.
26.
Stack
mikor is jelenik ez meg?
25.
25.
rafik
Szerintem jó kis mozi lesz...
24.
24.
StoryTeller
Gagyi... Hitmannak nem kell nő! A 2ben kapott 1 csókot 1 prostitól aztán satu. A hangjáról nem is beszélve. Hazudnék ha azt mondanám nem nézem meg mert megfogom. ^^ Hajt a kíváncsiság! :P
23.
23.
amd33
Szerintem se lessz vészes de azért én is angolul magyar felirattal fogom nézni...
22.
22.
user1
Ezt a színészt az első perctől kezdve rossz választásnak tartottam. Nem feltétlenül a képességei miatt, inkább az életkora, és a vonásai nem teszik lehetővé hogy hitelesen alakítsa a 47 -es gyilkost. Arcáról nem tükröződik a hidegvér, és a precizitás, a profizmus ami a játék legfőbb vonzereje volt. (mégha csak az első rész erejéig tudták is megfelelően hozni az elvárhatót)

Nem sok jót ígér a trailer. Különösen azokat sajnálom akik szinkronosan nézik a mozifilmeket, mert a hallottak alapján ezen a téren ismét sikerül elrontani azt a kevés jót is, jó magyar szokás szerint...:)
21.
21.
t.roli
A Hitman első részében Hitman ugyanilyen fiatal. A vörösruhás nő ugyanígy benne van, és ha a kort nézzük tökéletesen illik a főszereplőre hitman szerepe. Vin Diesel jobb lenne? Sztem nem. Ez hitelesebnek tűnik...
20.
20.
zsocwargear
19.
19.
felegyi
Ennek tényleg gyerek feje van!Öcsém én komolyabban nézek ennél a szarnál!Ide komoly ember kellene!A hangja olyan pocsék mint aki játsza!
18.
18.
DerMedve
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...