Magyar Motorstorm bajnokság PS3-ért!

Link másolása
Gyere gyere el a Sony Centrumok egyikébe november 11-ig, és fuss a Motorstorm játékban egy jó időt, amivel a november 17-i Online elődöntőbe bekerülhetsz!
Gyere gyere el a Sony Centrumok egyikébe november 11-ig, és fuss a Motorstorm játékban egy jó időt, amivel a november 17-i Online elődöntőbe bekerülhetsz!

Nyeremények

1. díj: 1 db PlayStation®3 alapgép, 2. díj: 1 db PlayStation®Portable (PSP) alapgép, 3. díj: 3 db PlayStation®3 szoftver: 1 db Heavenly Sword, 1 db Warhawk, 1 db Formula One Championship Edition.

Selejtezők

2007. október 5 - november 11. között az akcióban résztvevő Sony Centrumok lehetőséget biztosítanak az üzletben megforduló fogyasztók részére, hogy részt vegyenek a Motorstorm (PS3) bajnokságban. A versenyben való indulás díjmentes. A vásárló tetszés szerint választott járművet vezethet a Coyote Rage pályán.

Elődöntő
Időpont: 2007. november 17-én 11.00 -kor

Résztvevők: a selejtezőkben legjobb eredményt elért versenyzők online mérik össze tudásukat egymással két csoportban. A keleti csoportban résztvevő üzletek: Sony Centrum Szeged, Kecskemét, Eger, Soroksár, Belváros, Nagykörút, Árkád. A nyugati csoportban résztvevő üzletek: Sony Centrum Pécs, Győr, Tatabánya, Törökbálint, Margit krt., Westend.

Döntő
Időpontja: 2007. december 1. 11.00 óra

Résztvevők: az elődöntőből továbbjutott hat játékos. A versenyzők három pályán indulnak: Dust Devil (2 kör), Grizzly (2 kör) és Rain God Mesa (2 kör, este) aki a három pályán a fentiek szerinti összesített eredményben első lesz, az a bajnokság nyertese.

12.
12.
ps3
Holnap megyek az elődöntőbe!

Remélem jó lesz!
11.
11.
wargapityu
sztem írhatnánk ide időeredményeket és akkor az itteniek között is kiderülne ki a jobb mármint eddzésnek nem rossz hümmm?
10.
10.
Sörivó
Minden tiszteletem a győztesnek ,engem kiakasztott a játék, el is adtam ps3-astól mindenestől együtt ,annyira felidegelt az állandó esés,kelés, motor felrobbanás ,na meg a sötét futam !
9.
9.
ps3
Lac én lehet még is rááldozok egy napot,és elmegyek!
8.
8.
Pukhi-zik
na ezt is az fogja megnyerni akinek már megvan otthon. Igy egy millernek lesz 2 drága pshárma. :)
7.
7.
huszti
biztosítanak neked 1 gépet, amit ellophatsz:D:D
6.
6.
lac15
5.
5.
Gabesz 17
1: Szerintem a Sony centrumban kell játszani, ahol ha jó itőt mész biztosítanak neked egy gépet, hogy mehess onlinen.
4.
4.
Mast3rmind
1: Értelemszerűen gondolom, hogy Sony segít és nemzetközi versenyben mérkőzhetsz meg a helyszínen... ha nem akkor kapsz még egy konzolt, amit nekem adhatsz ingyen :)
3.
3.
Dentis 360
Tetszik,hogy Magyarországon egyre több az ilyen játék verseny és/vagy kiállitás van.
2.
2.
unltd.
1.
1.
shadow16
Ha Onlinen kell küzdeni akkor kell hozzá otthon PS3 is. és a fődíj egy PS3. Mégis mi a fenével nyomjuk Onlinen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...