Frontlines: Fuel of War - demo decemberben

  • Írta: rility
  • 2007. október 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Friss információk érkeztek a Kaos Studio munkaasztalán hegesztett Frontlines: Fuel of War című FPS-ről - hamarosan itt a kipróbálható verzió.
Friss információk érkeztek a Kaos Studio munkaasztalán hegesztett Frontlines: Fuel of War című FPS-ről - hamarosan itt a kipróbálható verzió.

Ezek szerint a Battlefield: Desert Combat alkotói decemberben kívánnak előállni egy demo változattal az Xbox 360 tulajok számára. Sajnos Mi PC-sek ismét lemaradunk, ám nem kell megijedni, a konzolos változat után, rövid időn belül mi is megkapjuk a beígért demot. A teljes játékban - ahogy arra a cím is utal - az USA-Európa vs. Oroszország-Kína katonái csapnak össze a megmaradt olajért, mely létfontosságú lehet egy-egy ország fent maradásához. Rengeteg fegyver, jármű és moddolási lehetőség vár majd ránk a január nyolcadikán debütáló akció játékban.

Ugrás a galériához

7.
7.
Glek
Hmmm ez kilóméterekre áll a CoD-tól... Ha jól tudom BF-hez hasonló inkább... Főleg mivel a Desert Combatot is ők csinálták!

Egyébként nagyon jónak tűnik, PC-n biztos beizzítjuk! ;) Mostmár lesz vas is amin megy, szal királysság :D



Watto1991, és kit érdekel hogy téged zavar??? Ne offolj ha kérhetlek! >/
6.
6.
rafik
Hát egy újjabb Cod utód, vagy csak egy erős hasonmás???...De naon jónak tűnik!!!...január 8??...megjegyezve!!!;)
5.
5.
Rave24
Legalább most lesz is tényleges "célja" a háborúnak, nem csak ugy mint ahogy megismertük a az eddigi játékokban(CoD, MoH, BiA, mint Berlin), azéert kiváncsi vagyok lehete menni majd a ruszkikkal és a kínaiakkal, vagy csak megint amerikaiakkal( mert lehet h Chuck Noris miatt nem lehet menni a ruszkikkal). Remélem lesz olyan jó, vagy jobb mint a CoD sorozat. Ami hasonló témában érdakal, az a Battlefield: Bad Company, szeretném megtudni a pontosabb megjelenést és természetessen hogy lessz-e Co-op mód, meg ebben a játékban.
3.
3.
Watto1991
És kit érdekel hogy első vagy?
2.
2.
rility
2027-ben fog játszódni....
1.
1.
wildláma
ez 22. sz-i háború lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...