Mass Effect - premier előtt Magyarországon!

  • Írta: Daks
  • 2007. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
2007 november 3-án és 4-én lesz a harmadik RPG.HU találkozó, ahol Európában elsőként, a hazai közönségnek nyílik lehetősége megismerkedni a Mass Effect-tel.
2007 november 3-án és 4-én lesz a harmadik RPG.HU találkozó, ahol Európában elsőként, a hazai közönségnek nyílik lehetősége megismerkedni a Mass Effect-tel.

A játék elnyerte a 2007-es Game Critics Awards-ot, mint a legjobb konzol játék, ezen felül sikerrel szerepelt a Los Angelesben megrendezett Electronic Entertainment Expo-n, ahol megválasztották a legjobb RPG stílusú játéknak. A várakozásoknak megfelelően, a Mass Effect lehet a 2007-es év egyik kihagyhatatlan címe, amely csak az Xbox 360 játékkonzolon lesz elérhető.

"A Mass Effect egy igazi újgenerációs játékélményt kínál. A játékosok keresztül utazhatnak egy hatalmas, futurisztikus univerzumon. Feladatuk, hogy eldöntsék akár egy egész galaxis sorsát" - mondta Ray Muzyka a Bioware Corp. fejlesztőcsapatának feje. Greg Zeschuk a Bioware Corp. elnöke szerint: "A legjobb játékokban látványos és realisztikus felfedezésre váró világok tárulnak fel a játékosok előtt. A Mass Effect esetében sikerült megalkotnunk egy izgalmas, moziszerű történetet, számtalan izgalmas helyszínnel, és az igen részletesen kidolgozott karakterek főszereplésével."

A bemutatót tartja: Grath a PC Guru szerkesztője, szombaton 19:30-kor.

A rendezvény helyszíne:
Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola (BKF)
1148 Budapest, Nagy Lajos Király útja 1-9.

További információk a rendezvényről:
www.rpg.hu/talalkozo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...