HWSW: Az Intel első 45 nm-es CPU-ja (teszt)

  • Írta: Daks
  • 2007. október 29.
  • Hardver
Link másolása
Nagytestvérünk, a HWSW még az új AMD Phenom CPU-k megérkezése előtt vallatóra fogta a világ első 45 nm-es, négymagos processzorát, a Core 2 Extreme QX9650-et.
Nagytestvérünk, a HWSW még az új AMD Phenom CPU-k megérkezése előtt vallatóra fogta a világ első 45 nm-es, négymagos processzorát, a Core 2 Extreme QX9650-et.

Óriási felhajtás övezte a tavaly nyári Intel processzor-premiert. Soha nem beszélt még a sajtó oly sokat egy új CPU-generációról, mint akkoriban. Még soha nem került ki a hivatalos megjelenés előtt oly sok processzor "misztikus" körülmények közepette a gyárakból, mint a Core 2-család megjelenése előtt. Az előzetes várakozásoknak abszolút megfelelő, a kimagasló teljesítményt hatékony energiagazdálkodással ötvöző új processzorok néhány hónap alatt elsöpörték az AMD fárasztó munkával megszerzett piaci előnyét, és egy csapásra szinte minden szegmensben (szerverek, munkaállomások, asztali és hordozható gépek) a legkedveltebb termékek lettek.

Az Intel előrébb hozta a világ első 45 nm-es technológiával gyártott processzorának premierjét, és így a mai napon megérkezett a Core 2 Extreme QX9650. Nagytestvérünk ezúttal arra keresi a választ, mennyivel teljesít jobban elődeinél, azaz a Conroe és Kentsfield magos Core 2 processzoroknál az Intel legújabb üdvöskéje.

Érdekel milyen lett az első 45 nm-es Intel CPU?
Irány Nagytestvérünk, a HWSW!
8.
8.
tombar
6: gondoltam...

és én sem azt mondtam, hogy hűű de mennyire olcsóbb lesz. az biztos, hogy most középkatos cuccokat érdemes venni, de láttad már a Crysist?

és azt mondták, hogy jövőre ilyen játékok várhatóak, tehát logikusan az következik, hogy olcsóbb lesz. felhívom a figyelmedet, hogy nem azt írtam, hogy sokkal , hanem csak olcsóbb lesz.

érződött egy kicsit az irónia (vicc?), de azért nem szálltam el bratyó, ha má Neked csak öcskös vagyok. jó vicc!
7.
7.
StriciMacko
Bocsanat, a qx6700-as proci $1200 most is...
6.
6.
StriciMacko
Tombar: csak viccelodve mondtam. es tudd meg h sosem veszek high end cuccokat. meg egy ev mulva sem... a kozepkategorias termekek mindig elonyosebbek. es annyira nem lesz olcso mint ahogy te mondod...lasd a qx6700-ast: egy eve jelent meg es kb. $600ba kerul most is. sok humorerzeked nincs ocskos az is teny
5.
5.
tombar
ja de 1 év múlva olcsóbb lesz, nem gondolod.

nagyon naív vagy bakker. gondolhatnád, hogy nem most venném meg amikor pár hónap múlva megkaphatom jóval olcsóbban. jó nem annyira olcsón, de azért kevesebbért.
4.
4.
StriciMacko
Ohh, hat csak ~ $1300 az ara... semmiseg az egesz. veszek a szomszed csaladnak is 3-at.
3.
3.
tombar
na ilyen kell nekem is

szerintem ha így megy tovább, akkor a konzolok felköthetik a gagyájukat.

bár biztos meg kell majd fizetni az ilyen erőműveket

ezért lesz nálam csak jövő évben fejlesztés

2.
2.
kornel14bmx
amd előnye???hol?amikor egy intel 2,4ghzet követelő gém min amd 2,8al indul?^^ennyi
1.
1.
Domasi
ez a nagyipar...nem nekem való....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...