HWSW: Az Apple PC-i a legmegbízhatóbbak

  • Írta: Daks
  • 2007. október 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A nagy PC-gyártók termékei közül az Apple termékei a legmegbízhatóbbak - tudta meg Nagytestvérünk, a HWSW egy amerikai felmérésből.
A nagy PC-gyártók termékei közül az Apple termékei a legmegbízhatóbbak - tudta meg Nagytestvérünk, a HWSW egy amerikai felmérésből.

A számítógépek szervizelésére szakosodott Rescuecom a hozzá beérkező segélyhívások alapján rangsorolta a PC-márkákat, a tavalyi felmérésben még a Lenovo nyert, az idén azonban az Apple átvette az első helyet.

A Rescuecom a beérkező segélyhívások és a gyártók piaci részesedési adatai alapján számította ki a megbízhatósági pontszámokat. A Rescuecomhoz tavaly október óta befutott 46 ezer hívásnak csak 1,4 százaléka volt kapcsolatos Apple PC-kkel, a rangsor másik végén álló Dellhez azonban a segélykérések több mint harmada kapcsolódott. A 347 pontot szerző Apple mögött a Lenovo (236 pont) lett a második, majd a HP (126) és a Gateway (103 pont) következett, a Dell csak 94 pontot tudott begyűjteni.
8.
8.
Callation
Unokatestvérem osztálytársa úgy szívta meg hogy nem lépett ki a játékból és a laptop megolvadt!
7.
7.
rafik
Ez számomra annyiban érdekes, hogy szegény ismerősöm vett egy DELL laptopot, ami 2 nap után olyan szinten elromlott, hogy adtak neki egy újjat!!! :)) :))
6.
6.
zsocwargear
Persze ott a sajnos a Leopardról szólt :) (Bár az Új ubuntu szerintem van olyan jó mint az... csak ugye a felhasználóbarátság...)
5.
5.
zsocwargear
Kovik: Persze hogy jól futna, hisz most már az apple is "intel alapokra" épít, ahhoz pedig a windowsnak vannak normális driverei... Csak sajnos pont fordítva nem megy...
4.
4.
tombar
szerintem nem mindig így van, mert ott vannak a kínai másolatok pl wii helyett vii. a nem gyári hibások(!) is nagyon ratyik.

bár összegészében véve igyaz az állítás.:)
3.
3.
kenny22
sztem nincs olyan, h jó vagy rossz, hanem inkább gyári hibás vagy nem.
2.
2.
kovik
Igazad van zsocwargear

Viszont ha egy apple gépre windowst teszel, akkor majdnem ugyanolyan stabil marad, úgyhogy általában véve jók az apple gépek, bár ha azt nézzük mennyibe kerülnek a többihez képes, el is várható tőlük hogy jók legyenek.
1.
1.
zsocwargear
Persze, ha csak fix, vagy részben fix hardverekre kellene építeni az oprendszereket, vagy a gép egyéb dolgait, a szimpla pc is ilyen stabil lenne. (szvsz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...