Wii Livingroom - tudósítás a nyitópartyról

Link másolása
A GK stáb tagjai ismét nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy a Nintendo remek konzolját nyúzhassák, így a Saturn felé vettük irányt kicsiny csapatunkkal.
A GK stáb tagjai ismét nem hagyhatták ki a lehetőséget, hogy a Nintendo remek konzolját nyúzhassák, így a Saturn felé vettük irányt kicsiny csapatunkkal. Vagyis ez azt jelenti, hogy még csak én vagyok itt. Másfél órás vonatozás után, de a lényeg, hogy végül is megérkeztem a Duna Plázába, ahol még előkészületek folynak a sajtó számára tartandó exkluzív eseményre.

Megpróbálok azt itt található netkávézóból helyzet jelentést adni, de lehet annyira leköt a konzol, hogy majd délután összefoglalásban olvashattok a nap eseményeiről.

Update: Időközben elindult a party, megtörtént a Wii Livingroom diszkrét megnyitója. A Duna Pláza Saturn áruháza előtt felállított nappaliba bárki betérhet, ha egy kis Wii-zésre támad kedve. A fehér szőnyeges, fehér kanapés nappaliban a Wii Sports próbálható ki, de a látogatók megismerkedhetnek a különböző kiegészítőkkel is, mint a kontrollerhez erősíthető teniszütővel, vagy golfütővel.

A stúdiószoba modern, jövőbe mutató stílusban készült, a fehér kanapékon hófehér Wii párnák hevernek, a sarokban Wii lámpa, kéken izzó Wii kocka, és még megannyi más hangulatteremtő dísztárgy áll. A konzol egy hatalmas, házimozira kötött projektoros TV-n próbálható ki.

Update 2: A Wii a hamarosan Big Brain Academy-vel csillogtatja meg magát, ez egy vicces emlékezőtehetség-tréningprogram több játékos számára. - olvasható a helyszínen kapott közleményben. Idén a csúcsot minden bizonnyal az innovatív Wii Fit jelenti majd, mely igazi sportos aktivitást jelent és a nappali szobát egy fitneszteremmé változtatja. A tartozékok között található Balance Board-on a játékosok labdafejelő gyakorlatokat, jógát végezhetnek, miközben a lábuk alatt lévő készülék a testsúlyáttevődést, a tartást és a mozgást pontosan kiszámítja. Az ilyen innovatív játékötletek a Nintendo jelenleg hosszútávú trendeket alkot a teljes videójáték-ipar számára.

„A játékokkal az egész családot és a játékosok minden generációját össze kívánjuk hozni“ - mondta Stadlbauer Andreas, a Stadlbauer csoport marketing igazgatója. „A jövőben további játékokat kívánunk fejleszteni, melyek a játékosok és nem játékosok között álló falat áthatolhatóvá teszik, végül pedig ledöntik“.



Nintendo a játékvilágot az elmúlt években számtalan új elemmel gazdagította és egyre több játékost szerzett világszerte: 2005-ben lányok és ifjú hölgyek váltak virtuális kutyusok büszke tulajdonosaivá a Nintendogs segítségével, egy évvel később Dr. Kawashima Agy-joggingja - Milyen fitt az agya? - tornáztatta meg a felnőttek szürkeállományát: 2007-ben pedig a Nintendo a Wii Fit programmal egész családokat mozgat meg az ülőgarnitúra körül.
4.
4.
peterpal7
De ettől nem hízol el. Sőt le is fogyhatsz. :-)
3.
3.
ACDC 4ever
kicsit túlzás ez a reklám. hát már a ferdeszeműek is olyan megalomániások mint a hamburgerzabálók?.
2.
2.
Scoo
Kösz. Az Update meg is válaszolta a kérdésem :) Azt hiszem jó párszor ott fogok lógni abban a Livingroomban.
1.
1.
Scoo
Én is nyúúzni akarom a Wii-t!!!!! Most csak a sajtótájékoztató miatt lehett ott hadonászni a Wii-vel vagy az új Saturnban alapból ki lehet próbálni????
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...