Kane & Lynch: Dead Men mozi Bruce Willis-szel?

  • Írta: Daks
  • 2007. november 15.
  • Pletyka
Link másolása
A Times Online értesülései szerint a Lionsgate hamarosan filmet forgat a Kane & Lynch: Dead Men-ből, sőt állítólag már a stáblista is megvan!
A Times Online értesülései szerint a Lionsgate hamarosan filmet forgat a Kane & Lynch: Dead Men-ből, sőt állítólag már a stáblista is megvan!

A pletykák szerint Bruce Willis és Billy Bob Thornton fogja alakítani a két főszereplőt, a produceri székben a Transformers-es Michael Bay fog ülni, míg a forgatókönyvet az újonc Kyle Ward vési. A Tomb Raider és a Hitman után így újabb Eidos játék elevenedhet meg a vásznokon - csak bírjuk ki valahogy a premierig.
6.
6.
twarez
Furcsa ez a kettő.

Michael Bay és a Lionsgate... :S

hát nemtudom...

nem éppen egy kategoria.

Lionsgate olcsobb filmeket gyárt mint pl saw.

Bay meg transformers
5.
5.
.maLakai.
Mondjuk Bruce Willisre és Billy Bob Thorntonra a cikk azt írja, hogy azt beszélik, hogy ők, szóval az a része pletyka, vagy legalábbis nem fix. :)

Persze közel nincs kizárva, azért Michael Bay a produceri székben, ott pénz is van, név is van...

A rendezőt meg se említik...
4.
4.
Colt
Ilyen szereposztással garantált a siker!
3.
3.
Xabinho87
Nem próbáltam a játékot, és nem is érdekel. De a filmet megnézném!:)
2.
2.
tjames
Engem sem fogott meg a játék. Ha Egy nagyot akarok kóópozni, akkor bevárom az AoT-ot...addig meg elővenném a GoW-ot előveszem. De ha mondjuk tényleg lesz ilyen film, akkor a játékot most kiadni meg korai, nem? Gondolom sokat lendítene a szekerén a film.
1.
1.
Glek
Hehe én azt hittem a drága Bruce sebezhetetlen... :D :D De biztos csak divatból hordja majd azt a sebtapaszt az orrán :D már ha ő lesz az a szereplő, aki nemtom ki mert annyira nem izgatott a játék hogy a képeknél tovább eljussak vele.. xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...