Deus Ex 3 - a Tomb Raider: Legend motorjával

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 1.
  • Hír
Link másolása
A Deus Ex harmadik részének hivatalos leleplezése után elkezdtek szállingózni az első információk a várva-várt folytatással kapcsolatban.
A Deus Ex harmadik részének hivatalos leleplezése után elkezdtek szállingózni az első információk a várva-várt folytatással kapcsolatban.



A játékon dolgozó Eidos Montreal egy interjú keretében a minap felfedte, hogy a Deus Ex harmadik része a Crystal Dinamics saját fejlesztésű motorját fogja használni, amely anno a Tomb Raider: Legend alatt is dübörgött meglehetősen szép látványt biztosítva a játékosok számára. Várjuk a további infókat!
3.
3.
.maLakai.
Nem mintha az a shadowrun említésre méltó lenne.. :P

Igen, sajnálatos a CyberPunk hiánya a játékokban, főleg ahoz képest, hogy egy időben nagyon kedvelt stílus volt.

Én kicsit félve tekintek elé, jobban örülnék egy olyan Deus Ex 3-nak, amit már teljes mértékben felügyel Warren Spector.

A motorról meg hát hm, meglátjuk mit hoznak ki belőle, hiába jó sok Deus Ex rajongónak a gyengébb graf, ha azt szeretnénk, hogy még ezután is foglalkozzanak vele, akkor kellenek az eladások is...
2.
2.
Utys
Muszály lesz gyúrni a grafra ha komoly eladásokat is akarnak produkálni. Remélem nem a játékélmény rovására. De hát ez a közigény.



Yep, cyberpunk hanyagolása valóban fájó dolog. Volt itt egy Shadowrun nem rég ugyan, de igazán szép a világ nélküle is. :P
1.
1.
sorrow
Nem értem miért hanyagolják ennyire a fejlesztők a cyberpunk stílust..??



Egyébként meg mindegy hogy milyen motorral készül ez a game sose fogja érdekelni a grafika-imádókat...és remélem most se arra fogják a hangsúlyt helyezni a fejlesztők......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...