Túléli-e a Sierra az Activision Blizzard születését?

  • Írta: fojesz
  • 2007. december 3.
  • Érdekesség
Link másolása
Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.
Míg az Activision és a Vivendi házasságából a Blizzard teljes mértékben jól jött ki, a Vivendi szárnyai alatt lévő másik cég, a Sierra helyzete közel sem biztos.


A World of Warcraftot is jegyző cég fejese, Mike Morhaime egy interjú keretében kijelentette: a Vivendi és az Activision házassága nem jelenti majd azt, hogy Blizzard logók kerülnének a Guitar Hero dobozaira, vagy éppen Activision emblémák a legújabb WoW-kiegészítőére - a dolgok a régi kerékvágásban maradnak, a Blizzard továbra is független cég marad. Arra viszont nem érkezett egyértelmű válasz, hogy mi a helyzet a Vivendi másik brandjével, a Sierrával. Morhaime szerint korai ezen töprengeni, ő csak annyit tud, hogy minden Vivendi által kiadandó játékért mostantól az Activision felel - vagyis ez azt jelentené, hogy a Sierra sikervárományos játékai (Prototype, Wet, Ghostbusters, Bourne Conspiracy, Brutal Legend) mind Activision logóval kerülnének boltokba, a Sierrának pedig ennyi volt?
8.
8.
Bally King
Tényleg, lesz új logó? Mármint Activision Blizzard.
7.
7.
Sörivó
1-et értek a 4-es számú hozzászólóval !El ne csesszék a Prototype-ot .és a BrutalLlegend-című gammákat !Bár nem hinném,hogy ez a céljuk ,mert ezek a címek elég ütősnek tünnek !
6.
6.
MictiaN
remélem a sierra úgy csinál majd mint az infinity ward :)
5.
5.
Daks
hat nem tudom, sztm nem veletlen kerult a blizzard neve a ceg nevebe, lehetett volna activision vivendi is. sztm a blizzard igencsak kemenyen benne van a tutiban, ennyit a fuggetlensegrol :(
4.
4.
nimat16
Tőlem mehet a sierra a levesbe csak a prototypeot kapjuk meg,az lehet a 2008-as év Assasin's Creedje.
3.
3.
FeroxX
"a Blizzard továbra is független cég marad"...uhh na erre a mondatra vártam :] ! oké igy nyugodt vagyok...bár azért nem 100%-ig mert egy dolog hogy mit mondanak és megint egy másik hogy mi lesz :o
2.
2.
Nador
ugyanazok maradnak csak más logóval
1.
1.
pjoco
Pedig a Sierra játékok nagyon jók szoktak lenni!

Remélem nem tünnek el a süllyesztőben! :-(

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...