Elnökösdi az Ubi Soft-tól

  • Írta: baalint
  • 2004. június 3.
  • Hír
Link másolása

Gamershell - Az Ubi Soft-tól megszokhattuk, hogy mindig kiváló játékokkal szórakoztatnak minket, elég csak a PoP:Sands of Time-ra, vagy éppen a Splinter Cell-re gondolnunk. Nem mondható el róluk, hogy nem használják ki a kínálkozó alkalmakat, és most sincs ez másképp: hiszen a politika, mint olyan, rendkívüli aktualitással bír napjainkban. Iraki megkínzott gyerekek, politikai foglyok ésatöbbi... Ebbe a "remek" milliöbe keverednetünk a The Political Machine nevezetű stratégiai gamével. No, nem ártatlan hadifoglyokat lövethetünk agyon (még szerencse!), hanem kedvenc elnökünket kell menedzselnünk, hogy tovább tudja majd tömni az ő, éa persze mi zsebünket a lerabolt lóvéval. Intrikák, hazugságok, reklám, piszkos ügyletek... Mocskos egy helyzet. Ha akarjuk ki vehetjük belőle  a részünket. Akik így döntenek, rögtön kezdhetik is a képekkel a galériában, valamint megtekinthetik a hivatalos weblapját a cuccnak. Erre tessék:

The Political Machine official website

3.
3.
badguy
azért egy klikkrengetegben rendesen el lehet veszni és elég száraz is lesz tőle a játék. a rajzfilmszerű grafikát nézve azért remélem túl könnyed se lesz.
2.
2.
-callisto-
nem vagyok én porszívó...:)
nem hiszem hogy tulbonyolítanák, elég ha csak a képek rajzfilmszeru grafikajara nezel
1.
1.
badguy
"Iraki megkínzott gyerekek..." LOL, szívtál vmit? :) ---- a játék viszont érdekesnek ígérkezik. főleg ha nem bonyolítják túl.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...