Crysis 2 - az első screenshotok?

  • Írta: Daks
  • 2008. január 16.
  • Képek
Link másolása
A cseh InCrysis magazin három screenshotot tett közzé, mely állítólag a trilógiának tervezett Crysis sorozat második részének egy korai verziójából származik.
A cseh InCrysis magazin három screenshotot tett közzé, mely állítólag a trilógiának tervezett Crysis sorozat második részének egy korai verziójából származik.

A képek nem a legcsodálatosabbak, de ez nem is meglepő, hiszen még igencsak messze van a játék megjelenése. Következzenek tehát az (állítólagos) első screenshotok a Crysis 2-ből!

UPDATE: Közben sajnos kiderült, hogy a képek a Crysis első részéből származnak, csak éppen a grafika lett egy csöppet feljavítva. A dolgon viszont nem változtat, hogy készül a második rész, ami bizony még az elődjénél is szebb lesz - szóval valami ilyesmire kell számítani, amit a képeken láttok.
42.
42.
alijunior
felegyi te egy olyan nagy hülye vagy, ez a játék nagyon is jó, ha neked nem tetszik azért le irhatnád máshogy is
40.
40.
metafenomÉN
Minimu gépigénye Deep Blu csóróbbaknak elfut majd 3 sorba kötött PS3 on de azok ne reménykedjenek max grafikai beálításokban! :))))
39.
39.
ACDC 4ever
Ó basszus csak most olvastam az UPDATE-et
38.
38.
ACDC 4ever
Nem hiszem én ezt még el, hogy ez a Crysis 2
37.
37.
metafenomÉN
38: Ja ja szerintem is tök igazad van főleg hogy lement a monitorok ára vettem egy 22" 16:9-est azon meg örülök a ha minden nélkül elfut a erős közép felső közép kategóriás gépemen. Na mondom nem baj ez az ára a nagy monitornak :(

Ja hogy nem Bioshocknak igazán meg se kottyant nem is tudom vettem-e visza valamiből (az hiszem egy valamit igen de az nem volt komoly) A AirBorni ís gyönyörűen fut rajta a Crysisnél pedig ráférne magasabb felbontás és akkor az él simításról még nem is beszéltem. . .

36.
36.
Chocho
39: Teljesen igazad van, két-három év múlva a Crysis senkit sem fog már érdekelni. A Far Cry-ról pedig tényleg annyit, hogy akkoriban én egy Athlon XP 2000+-on és egy GeForce 4 Ti4200-on játszottam maximális beállítások mellett, 1024*768-ban. Akkoriban ez a gép már nem volt nagy szám (két éves konfig volt 2002-ben) és mégis szuperül futott rajta a játék. A Crysis-szal ilyet nem lehet csinálni...
35.
35.
maxy182
26:

Hát pl a Bioshocknak speciel 100-szor eseménydúsabb, fordulatosabb, izgalmasabb, eredetibb sztirija volt... De mondjuk ez csak egy példa, a Crysis sztori téren a manapság megjelenő fsp-ek közül is eléggé halovány, valahol a sor végén kullog... Hát a "jönnek az alien-ek, meg a kóreaiak és jaj, világvége... de semmi pánik, a hős amerikai szuperf.aszfej katona megment mindenkit" sztori sztem átlagon aluli... Az eladásokról meg annyit, h a Far Cry-nak közel sem volt akkoriban ilyen vészes a gépigénye... Az akkori átlagos, vagy annál kicsit jobb gépeken símán lehetett futtatni, míg a Crysis-t még akkor sem tudod fullon játszani, ha csúcskonfigod van... És ha mondjuk egy-két év múlva már az átlag pc-ken is lehetne vele normálisan játszani, akkor mi van? Ki fog akkor már emlékezni rá? Majd az embereket egy két éves játék fogja érdekelni, nem?
34.
34.
Chocho
22: Bizony bukás, alig 100 ezer darabot adtak el belőle. Az oldalunkon is főhír volt. A cikkbe is beleírtam. Többet nem tudok mondani.
33.
33.
Aramisz93
szerintem nem saját kedvük miatt magyarosították, hanem mert EA kérte....ugye EA játékok mostmár magyarul is megszoktak jelenni...és most mivel ők adták ki a játékot...szerintem kérték, hogy magyarosítsák...de persze ez pozitív dolog...azt meg nem értem a cikkben, hogy "A képek nem a legcsodálatosabbak"...???
32.
32.
ATi0021
Nekem személy szerint tetszett az alap első rész. Nem volt rossz. De persze aki nem delta szinten kezdte egy kisebb erőműnek megfelelő PCn Very High beállításokkal annak lehet nem tetszik annyira. Szerintem nagyon szép és hangulatos volt. Volt benne minden. Tank vezetés, repülővezetés, idegenek hadiszállása, fagyott dzsungel. Nano ruha korszak alkotó játékélményt adott. Szerintem szép változatos volt. nem tudom miért kell lehúzni. A másik meg már csak szolidalitásból ki kéne a Crytek mellett állni. A többi csapat ívben sz.rik Mo-ra de ők nyáron eljöttek és magyarul prezentálták a játékot. Soha se fogom elfelejetni, hogyan könyörögtek nekünk magyaroknak a külföldiek hogy fordítsunk. A másik Crytek nyit egy szép kis céget Budapesten. Így szinte a Crytek gamek a miénk.
31.
31.
uszylaci
hahahahahhahaha! nagyon vicces...

egyébként nem csak ps imádó vagyok hanem ps3 imádó, és x360 imádó. és gyurka egy olyan h.lye gyerek hogy a nyarat is az északi sarkon tölti... egyébként ki nem állhatom... mert csak a microsoft a joo! ezt mondja. pedig a ps3 jobb a 360-nál, de a 360 se rossz. csak a ps3 többet is tud és azt jobban szeretem...
29.
29.
Aramisz93
ti gondolkoztatok már azon hogy ez az uszylaci egy másik accja gyurkának csak itt most ps imádó lett? xD
29.
29.
Aramisz93
28.
28.
Attila9219
27.
27.
Aramisz93
26.
26.
Attila9219
Osztom a véleményt!

Érdekes amikor még meg se jelent a crysis mindenki úr isten milyen graf teljesen next gen most meg itt ócsároljátok?Pedig nem kaptatok rosszabbat főleg a patchal megdobva.Egyébként a far cry1-ről szólva nekem a sztori nem tetszett hogy szörnyek jönnek, csak úgy a dzsungelbe hát akkor már ez se jobb story nemigaz?Csak itt ufok...
25.
25.
JBaker91
23: mért akkor mondjál már job sztorit? pl Bioshock? mert az kicsit elmebeteg sztori. a másik a far crynak is nagy gépigénye volt én nem tom h amikor az megjelent h szidták de most mindenki úgy emlékszik rá mint egy k jó játékra k jó graffal. ez lesz a crysisszal is csak ezt tovább fogjuk emlegetni mert lesz folytatása.
24.
24.
Aramisz93
na az igaz, hogy ugye far cry 1nek is annó mikor kijött 4 éve annak is kicsit előrehaladott grafikája volt...úgyértem nem futott el sok gépen...az is crytek....aztán még mindig veszik...mondjuk ha 990 ftért árulják!!!!



más: a crysisról az a véleményem...hogy volt benne sok jó dolog meg ötlet...de ez a sztori...snassz
23.
23.
reaperboy
Én is végigjátszottam de abszolult nem hagyott bennem semmi nyomot,a küldetések ismétlőtek és unalmasak voltak(valami zavarja a ruhád működését...keresd meg azt kapcsold ki)A játékmenetben is sok a lehetőség de valahogy nuku kedvem minden ellenfelet máshogy kinyírni csupán mert úgyis lehet. A végén már annyira untam hogy már azon vergődtem mikor lessz már vége...kb ennyi.Telvan mindenel de közbe meg oan üres az egész...(persze ez csak magánvélemény)
22.
22.
maxy182
22:

A sztori jó??? Min nőttél Te fel? Másodosztályú amerikai agymosós filmeken??? Akkor Te nem tudod h milyen egy igazi jó sztori... És tényleg nagy bukta, az embereknek nincs alá gépük... Ennyi...
21.
21.
gel00
Anyagi bukás????A crysis? KÖtve hiszem, amúgy meg nem mai grafikával van megáldva a kicsike, és picit gondoljunk a csak a farcry 1-re, ami folyomatosan hozta a pénzt a konyhára, holott az elején a komoly grafika miadt nem annyira fogyott. Istenkirály lett a game jó felbontáson, és a story fergeteges csak épp a lényegnél van vége. Én sok sok kieget vagy folytatást csinálnék. + kicsit kijavítgatnám a dugig hibás játékot! És mi aaz hogy a holtestet nem lehet alrébb vinni :@!
20.
20.
shawn
Kiváncsi leszek a legcsodálosabbakra:D
19.
19.
Chocho
Én már magának a Crysis 2-nek tényleges elkészülésében sem hiszek. Az első rész iszonyú nagy anyagi bukás volt, a kiadó most a konzolokra való portoláson gondolkodik. Kizártnak tartom tehát, hogy ily hamar beletenyereltek volna a folytatásba.
18.
18.
yz4
Ezek a képek gamer365-ön már régóta fennvoltak xD
17.
17.
JBaker91
ez tuti h nem a 2.ból van mert akkor havas lenne. ugyanis a vége az az elsőnek hogy Pshycho mondja hogy Prophet bejutot a gömbbe és erre mondja a Nomad hogy akkor vissza mennek ők is. Sacagold ez nem EA hanem Crytek ha az EA csinálta volna akkor tényleg szar lenne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...