Prototype - az első gameplay jelenetek

  • Írta: Daks
  • 2008. január 18.
  • Videó
Link másolása
A G4 TV-nek köszönhetően megérkezett az első, gameplay jeleneteket tartalmazó videó a Radical Entertainment új játékából, a Prototype-ból.
A G4 TV-nek köszönhetően megérkezett az első, gameplay jeleneteket tartalmazó videó a Radical Entertainment új játékából, a Prototype-ból.


Hősünk, Alex Mercer egy balszerencsés kimenetelű tudományos kísérletnek köszönhetően különleges képességet kap: alakváltóvá válik, vagyis képes lesz megölt ellenfelei DNS-einek felvételére – külsőre olyanná válik, mint ők, ráadásként még speciális képességeiket is meg tudja tanulni, emlékeiket pedig átkutatni. Természetesen a kísérlet háttere komplikáltabb: a játék során kiderül, hogy Alex egy állami összeesküvés áldozata lett – a városban mutánsok jelennek meg, mi pedig az amerikai hadsereg üldözöttei leszünk.

Érdekel milyen lesz a Prototype?
Olvasd el fojesz előzetesét itt, a Gamekapcson!
34.
34.
Doc.
nekem ez kurvára bejön,tutivétel
33.
33.
fehersam
Nem azért de ez a "prototipus" egy elég fura lény.És gondolom sokan nem tudják a történetet...Ugyanis ez az izé csak átalakult hogy úgy nézzen ki mint egy ember.
32.
32.
bb9192
ismétlem magam: ha elolvasnátok itt a gamekapcson az előzetest vagy megnéznétek azt a videót amit a hozzászólásokba linkeltek be, akkor rájöhetnétek akkor ez a videó a játék 20%-ból készült. még csak ennyivel vannak készen. nyáron fog majd csak kijönni
31.
31.
Glek
Nekem nagyon bejön a gamma... Mert Superman nem tud repülni és nem golyóálló??? Nenm értem az ilyen hsz-eket... ez nem egy Projekt reality... :P
30.
30.
huszti
obi1: azt a izét az oldalán mindig is fújta a szél, legalábbis nálam.
29.
29.
Sgt. Daniel
Ez tarkaság sztem...Mármint engem nemfog tudni lekötni...Inkább megyek Cod4-eni vagy Assassin's Creed-ezni:D
28.
28.
Watto1991
Jah a grafikája elég tré.. amúgy nem lehet olyan rossz
27.
27.
KD
ez kircsi gamma lesz
26.
26.
Obi1
Ha futsz akkor itt is mozog a ruha.De a PoP-ban se fújta a szél Prince ruháját!
25.
25.
Aramisz93
nem arról van szó, hogy PoPban élethű volt...hanem arról hogyha futottál akkor mozgott a ruhád...itt pedig egy repülőgépen csimpaszkodsz...és meg sem mozdul XD
24.
24.
Obi1
huszti: Hát a PoP részeket egyenként kb 8szor vittem végig, de nem tapasztaltam olyan élethű ruhaszimulációt mint amit egyesek hiányolnak.
23.
23.
Shoter
Azért a Sierra nem szokott gagyi játékokat készíteni...

22.
22.
Aramisz93
hát ez valami hihetetlenül rossz xD
20.
20.
huszti
obi1: Prince Of Persia!!!!
20.
20.
bb9192
most olvastam hogy a játéknak eddig csak a 20%-val vannak meg. szerintem ahhoz képest hogy ez a játék 20%-a nem rossz. képzeljétek el majd milyen lesz a 100%:D
19.
19.
metafenomÉN
TEszem hozzá ezeknek a játékoknak sem kícsi a gp igényük, de ezek alá lehet rakni olyan gépet ami már kitudja hasznáni a játékba írt lehetőségeket. PlGeForce 8600 GTS + AMD Athlon 64 X2 6400+ Socket AM2 3Gb memória már jól viszi előbb említett játékokat de Crysist nem olyan szépen akkor melyik a jobb? (ezért is lett bukta mert 8800 nál kezd jobb lenni és a következő generációs videó kártyákon jön ki az ereje de aigra meg már lesz jobb és újabb...)
18.
18.
metafenomÉN
20: Ja de vannak nagyon szép és nagyon jó játékok a Crysis gépigénye alatt is. AirBorne Bioshock se csúnya és mesze Crysis alatt van a gép igényük! ráadásúl egy "átlagos " gépen még szebbek is Átlagos alatt értek itt olyat ami vígan elfutatja az Air Born-t de Crysit csak kompromisszumokkal pl élsímításról ne is álmodozz.
17.
17.
meridarider
szerintem ez még elég korai videó volt nem tudom mért kell fikázni... a grafika nem szörnyű ha meg még csak béta akkor meg lesz még sokkal jobb is. Mikor meg kijott a crysis mindenki azért sírt mert túl nagy volt a gépigénye..valamit valamiért emberek
16.
16.
koffein
Obi1: mér nemond, hogy ennél nem csináltak már korábban élethűbb ruhamozgást.

Egyébként meg nemtudok példát mondani mert mióta nextgen játékok vannak, azóta az én gépem kevés nekik.

Hát azért már ezektől a játékoktól elvárható egy magasabb szinvonal nem?
15.
15.
Obi1
koffein: Mondj egy olyan játékot ahol annyira jó a fizika hogy a szél élethűen fújja a ruhát.
12.
12.
metafenomÉN
ÉS sokat várok tölle de ez szar volt gyakorlatilag ebben a videóban minden rossz volt!

A leg idegesítőbb az MI enél szarabba még nem sokat láttam, kilyönnek a képzett katonák kialnak egy helyre és ha megközelíted őkelt lőnek ha kimész a lőtávolból ott ácsorognak tovább PFFFPFFFF!

Gyange grafika fizika gyenge minden .



De maga a játékban hogy repked meg egyedűl a hadsereg ellen túl gyors túl erős ... Nekem ez tetszik. Éppen ez a lényeg elszabadúl valami megállíthatatlan valami aminek nem is lenne szabad léteznie valami ami a fantáziánkat is felül múlja . Ez jó hangulatot adhat a játéknak remélem még sokat csiszolnak rajta!!!!
10.
10.
Dzsordzsi
hát ez nrm néz ki túl jól, de azt mondja hogy még sokkal szebb és kezelhetőbb lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...