Hírarchívum - 2005. október

X05 D2: Élet a fesztiválon túl

Ki hinné, hogy a napokban más is történik az X05 fesztiválon kívül?! Pedig így van, az élet nem állt meg. Rövidhíreink következnek.

X05 D2: Fantasztikus videóparádé

A képek után befutott a napi trailer dózisunk is. A középpontban még mindig az Xbox 360 áll, így nem csoda, hogy csupa nextgen anyagot kaptunk!

X05 D2: Friss képek érkeztek

Újabb hatalmas adag képanyag érkezett a Microsoft X05 banjázról. A játék screenshotok mellett kaptunk egy pár fényképet is a helyszínről!

X05 D2: A rejtélyes megjelenési lista esete

Már két napja folyik az X05 fesztivál, mégsem tudni biztosra a konzol premierjekor megjelenő játékok teljes listáját. A szervezők hallgatnak.

X05: Videókavalkád

A Microsoft keményen odavert ma mindenkinek! Ezúttal egy bitang nagy adag X360 videóanyagot kaptunk tőlük, kár lenne elszalsztanotok!

X05: Óriási galériafrissítés

Az X05 fesztiválnak köszönhetően hatalmas adag sreenshottal frissült galériánk. Nézzetek be, nagyon szuper anyagok érkeztek!

X05: Játékpremierek

Ollé! Hölgyeim és Uraim! Hatalmas játékbejelentések történtek a mai napon! Van itt új Splinter Cell, MotoGP, Superman, Wolfenstein meg minden más! Csekkoljátok!

Javítások randevúja...

Mára is érkezett pár tapasz néhány - még mindig nem tökéletes - játékhoz. Ezeket osztjuk meg most Veletek!

Quake 4 megjelenés

Az Activision kiadó ma jelentette be a Quake negyedik epizódjának hivatalos megjelenési dátumát.

Esti animációk!

Ma estére összegyűlt pár videó, melyeket megtekintvén öt készülő játékot vizsgálhatunk meg közelebbről. Kellemes mozizást! ;)