Hírarchívum - 2005. október

Dreadnought tech demó

Az AMD tegnap este tette fel a netre a Torc Interactive vadi új, Havok fizikai motorral tuningolt, Instict Engine-re épülő FPS-ének 64 bites tech demóját.

Hét eleji galériafrissítés

A mai délután folyamán egy kisebb adag képlopat érkezett galériánkba. Az X05 rendezvénynek köszönhetően van jó sok Xdoboz kép, de azért a PC-sek sem fognak unatkozni!

Az első Halo 3 screenshot?

Kaptunk egy érdekes képet, mely a forrás szerint az első, lopott screenshot a már egy ideje bejelentésre váró Halo 3-ból.

Pro Evolution Soccer 5 updated demó

Megérkezett a Pro Evo 5 cseppet ápdételt demója. A cucc lényegében megegyezik az előző verzióval, mindössze az eddig hiányzó angol kommentár került bele.

Kiárusít az Acclaim

Az immáron több mint 1 éve megszűnt Acclaim nagyvállalat ma megkezdte kiárusítani régi és új játékainak teljeskörű kiadási jogait.

20 perces Oblivion ingame prezentáció

Az idei E3-on zárt ajtók mögött bemutatott, közel 20 perces Oblivion videója immáron mindenki számára letölthető. Papírzsebkendőt bekészíteni...

Heti játékmegjelenések

Vasárnap lévén itt van újra a heti előretekintés! A jövő héten lesz új Black & White, Brothers in Arms, FIFA, NBA, sőt Xbox-ra jön a Doom és a Worms is!

Ősz esti képzivatar

Fantasztikus screenek érkeztek az imént. A dózisban van Call of Duty 2, Final Fantasy, Need for Speed, Ridge Racer, Top Spin és még sok más jóság!

UPDATE: Jézus is Playstation-özik

A Sony legújabb reklámkampányában egy Jézust mintázó férfi népszerűsíti az idén 10. évfordulóját ünneplő Playstation játékkonzolt.

Marc Eckos Getting Up weboldal

Az Atari elindította igéretes, graffitis kultúrát bemutató játékának pofás honlapját. MP3-ak, videók, interjúk egy helyen Eckos játékából.