Hírarchívum - 2005. október

GTA: SA magyaritás kezeink között

A Gamehunter team a hosszúra nyúl honosítási munkálatokat végre befejezte, a hajnali óráktól kezdve a honlapjukról le is ránthantjátok.

Éld az életet fegyverforgatóként!

Hamarosan érkezik a Gun, ha minden jól megy egy hónap múlva leemelhetjük a boltok polcairól, ezt a nem mindennapi játékot!

13. Steam frissítés!

A Valve elérkezettnek látta az időt egy újabb Steam frissítésre, ami immáron a 13. verziószámot kapta, extra információkkal kiegészítve!

Super Taxi Driver 2006

A "Super Taxi Driver 2006" a valaha készült legagresszívabb taxis játék! Aki kipróbálja majdan a játékot minden vezetési tudását be kell vetnie.

Jövő heti játékmegjelenések

Ismét itt a jövő heti megjelenési lista. November első hetében lesz James Bond, Pac-Man 3, Star Wars Battlefront II, CoD2: The Big Red One meg minden jó.

Képfelvágott ebédre

Újabb képekkel bővült galériánk. Van Final Fantasy, Harry Potter, King Kong, Need for Speed, Prince of Persia és The Godfather. Jó nézelődést!

Warcraft 3 - Halloweeni bónusz anyag

Halottak napjának alkalmából a Blizzard ma kiadott egy ingyenesen letölthető, Extreme Candy War 2005 névre keresztelt pályát a Warcraft 3-hoz.

THQ eredmények

Közeledik az év vége, lassan minden cég felfedi éves eredményeit, legutóbb a THQ is így tett!

Hétvégi képkavalkád

Újabb hatalmas adag kép landolt galériánkba. Van Driver, Final Fantasy, Ridge Racer, Elder Scrolls, Matrix, WoW, meg minden jóság! ;)

PS2 árcsökkentés várható

Közeleg a Karácsony, sőt hamarosan itt az Xbox 360 is. Elemzők szerint hatalmas árcsökkentés várható a Playstation 2 piacon...