Hírarchívum - 2005. október

Új Rayman 2006-ban

Az UbiSoft jövő évi tervezett megjelenéseket tartalmazó listájában egy új Rayman játék tűnt fel. Sajnos egyelőre semmi konkrétumot nem árultak el a készítők...

Warcraft 3 bónusz pálya

Újabb, ingyen letölthető ajándék pálya jelent meg a Warcraft 3: The Frozen Throne-hoz. A Brutal Winter map egy havas környezetben játszódó multis móka.

Ősz esti képeső

Ismét egy hatalmas adag screenshotot kaptunk a jelenleg fejlesztés alatt álló játékokból. Kattanjatok rá, sok-sok finom anyag érkezett!

Bond. James Bond.

Már egy ideje pletykaszinten tudni lehetett, ám mostmár végre biztos a hír, miszerint Daniel Craig váltja majd az ex-Bondot, Pierce Brosnan-t.

Késő esti demómánia

Ma este egyszerre négy demó is érkezett! A felhozatal: UFO Aftershock, 80 Days, Rig Racer 2 és Land of the Dead: Road to Fiddler's Green. Csekkoljátok!

Steven Spielberg az EA-nál

Az Electonic Arts ma jelentette, hogy Los Angeles-i stúdiójuk leszerződött a mozivilág koronázott királyával, Spielberg-gel, akivel 3 játékot készítenek majd közösen.

Age of Empires 3 magyarul

Most kaptuk a hírt, hogy a novemberben megjelenő Age of Empires III teljesen magyarul is meg fog jelenni!

FFXI béta decemberben

A Microsoft Japan bejelentette, hogy a Final Fantasy XI Xbox 360-as verziójának béta tesztelését idén decemberre tervezik...

Rome és Sims 2 javítások!

Ma estére érkezett három friss javítás: ezek közül kettő sajna a Sims 2 két kiegészítőjéhez, ám van itt egy Rome: Total War tapasz is, hogy turbózhassunk egy keveset az ókori Rómán...

Most Wanted hangzóanyag

Meglepő módon az Electronic Arts már most a nagyközönség elé tette a Need for Speed következő rész zenei repertoárjának listáját.