Hírarchívum - 2005. december

John Malkovich ruhái a The Movies-ban!

Az Activision bejelentette, hogy a The Movies című játékuk nemsokára ingyenesen letölthető új ruha kollekcíóval gazdagodik.

Sims-es bélyegek

Az EA a mai napon bejelentette, hogy a francia posta szolgálat a La Poste jogott szerzett Sims-es bélyegek forgalomba helyezésére.

Call of Duty 2 - Patch

Megérkezett a Call of Duty 2 első javítása megjelenése óta. A patch-nek elsősorban az Intel processzort használók örülhetnek.

PS3 nyitójáték lesz az UT2007

A Sony hivatalos havilapja, a Playstation Magazine jelentette, hogy az Unreal Tournament 2007 már biztosan szerepelni fog a PS3 nyitójátékai közt.

Karácsonyi WoW tisztogatás

A Blizzard újabb agresszív lépést tett a csalók ellen - ezúttal 18000 World of Warcraft felhasználónak függesztették fel a hozzáférését.

Késő esti galériafrissítés

Fantasztikus képek érleztek galériánkba. Van itt Act of War, Crashday, Grand Raid Offroad, Seed, Splinter Cell, Sims 2 meg minden más nyalánkság!

Új Forceware és Catalyst driverek

Az NVidia és az ATI tulajdonosok egyaránt jól jártak ma, hiszen mindkét grafikus chipeket gyártó óriásvállalat mára időzítette legújabb drivereinek kiadását.

Unreal Engine 3.0 tech demó - RoboBlitz

A Naked Sky, a Digital Extremes és az Intel tegnap kiadta az Unreal 3 motorját használó RoboBlitz kipróbálható demóját.

Már készül az első X360 modchip

Bár sejteni lehett, hogy a hackereket hidegen hagyja az új Xbox kalapácsálló modelhárító rendszere, de azt álmodni sem mertük volna, hogy ilyen hamar feltörik a konzolt.

Call of Duty 2 MP update - hamarosan

Az első részhez hasonlóan az Infinity Ward a Call of Duty 2-höz is készít majd ajándék multi pályákat. Az első ilyen update jövő év elején érkezik.