Hírarchívum - 2005. december

Tank Killer

A City Interactive és az ukrán Crazy House egy vadi új, akció orientált második világháborús stratégia fejlesztését jelentették be a minap.

Rendezz te is World of Warcraft filmet!

Az Xfire egy igen jópofa kis versenyt hírdetett az ünnepekre. Bárki, aki rendezői hajlamokat érez magában, készíthet saját, in-game jelenetekből álló WoW kisfilmet!

X360 eladási adatok az NDP-től

Az NDP Group ma közzétette az Xbox 360 novemberi eladási statisztikáját. Bár ugye ekkor még csak az USA-ban lehetett kapni, mégis nagyon szép eredményt hozott.

Stormregion - Valami készülődik!

Homályos utalásokat kaptunk a Stormregiontól egy elkövetkezendő eseményre: valami készülődik december 20-ra!

Nagy méretű hajlítható óra

A napokban Tokióban, az Eco-Products 2005 keretében többek között megtekinthető a Citizen első nagy méretű, extra vékony hajlítható órája.

8Gb-os flash olcsóbban

Hallhattunk már több gigás flashdriveokról, de az áruk jelenleg még sokak számára megfizethetetlen. A LaCie újszerű technológiája azonban megoldja ezt a problémát.

Splinter Cell: Double Agent bejelentés

Hivatalos megerősítés is érkezett arról, ami már pár napja terjengett az interneten.

Da Vinci kód trailer 2

Végre kiadtak egy normális tartalmú és minőségü előzetest az egyik legjobban vitatott könyvből készült filmről, a Da Vinci kódból!

UFO: Afterlight - Bejelentés

ALTAR Games bejelentette legújabb fejlesztését az UFO: Afterlight-ot. Akik nem tudnák ez a híres UFO sorozat harmadik felvonása.

Halo Zero - ingyenes game!

A Halo Zero egy ingyenes 2D-s akciójáték, amit egy fan csoport készített, a Bungie híres FPS-én (Halo) alapuló játékmenettel fűszerezve!