Hírarchívum - 2005. február

Midway médiadömping

A Midway ma rendezte meg a las vegas-i Gamer's Day játékkiállítását. Ez alkalomból meg is ajándékoztak minket egy zsákra való trailerrel és screenshottal!

Condemned - bejelentve

A Sega ma bejelentette a néhány nappal ezelőtt leleplezett Condemned című új, Monolith engine-nel futó akció-horror gammáját.

Kiadóra lelt a Rise & Fall

A piaci helyzetét napról-napra erősítő Midway-hez kerültek a nemrégiben bemutatott Rise & Fall: Civilizations of War terjesztési jogai.

PREMIER: Huxley

A kóreai Webzen nagy spórolt a pénzel: egy nagy köteg zöldhasúért cserébe megvette az Unreal 3 grafikus motorját, melyre most egy új MMOFPS-t építenek.

PREMIER: Gauntlet Seven Sorrows

A Midway saját stúdiója fejleszti a klasszikus Gauntlet RPG legújabb részét. A fejlesztésekbe a már legendásnak mondható John Romero is részt vesz.

PREMIER: The Suffering Ties That Bind

A Midway Games ma bemutatta a The Suffering című akicó-horror játékának második részét.

Bezárt a Troika Games

Szomorú hírt kaptunk a mai este: a Fallout volt fejlesztőiből verbuhálódott csapat, a Troika Games ma végleg lehúzta a rolót.

Jönnek a Cartoon Network játékok

A Midway és a Warner Br. tegnap aláírtak egy szerződést, miszerint a Midway fogja szállítani a Cartoon Network filmek alapján készülő új játékokat.

PREMIER: Micimackó

Mindannyiunk kedvenc, kis esetlen rajzfilmhőse konzolos hódítóútjára indul. A sikerért nem más, mint a francia óriásvállalat, az Ubisoft felel.

Pepsi DS

Nos, úgy néz ki igen komoly szponzorra akadt a Nintendo. Az új DS konzoljukat a Pepsi-vel karöltve reklámozzák... Hadjáratuk első helyszíne: Japán.