Hírarchívum - 2005. április

Madden '06 - teaser #5

Mindenki nagy örömére megérkezett az utolsó teaser screenshot a Madden NFL - igazán lehengerlőnek bizonyuló - nextgen verziójából!

Elkészült az Episode III

Hölgyeim és Uraim örömmel jelenthetem be, hogy hivatalosan is megerősítették, az SW saga harmadik epiózdja végre elkészült.

MoH:European Assault Videó

Kedves főszerkesztő kolléga hívta fel a figyelmemet az EA új Medal of Honor gyöngyszemére, melyről most egy hosszabb lélegzetű videó került ki.

Battlefront 2 honlap

Tegnap Daks koma hírrül adta, hogy Lucasék hivatalosan is megerősítették az új Battlefront eljövetelét, ennek örömére...

Chaos Theory javítás

Sam Fisher harmadik alkalommal is visszatért, hogy újra leszámoljon a gonosz terroristákkal...

Exigo verseny!

A magyar Black Hole Entertrainment multiplayer versenyt hirdet. A bajnokság főszereplője természetesen kishazánk egyik legnagyobb büszkesége, az Armies of Exigo!

Már előrendelhető az Xbox 2

Az Amazon internetes áruház honlapján mától már előrendelhető a Microsoft legújabb szuperkonzolja, az Xbox 2! Vérpezsdítő, nemdebár? :)

UPDATE: Star Wars: Battlefront II

A LucasArts végre megerősítette, hogy készül a Star Wars: Battlefront második része! A bejelentéssel együtt 18 screenshotot is küldtek a drágaszágok... :)

Madden '06 - teaser #4

Gondolom már semmit sem kell hozzáfűzni a címhez... Az EA folytatta jó szokását, és ma is küldött egy gyönyörű screenshotot a Madden '06 nextgen verziójából!

Empire at War képek

Lucas apánk szám szerint 14 vadi új screenshotot eresztett szélnek a C&C fejlesztőinek legújabb stratégiájából!