Hírarchívum - 2005. augusztus

UPDATE: Újabb képek a galériában

Kora délután újabb gyöngyszemek érkeztek galériánkba, melyek között találtok NFS-t, Ghost Recon-t meg egyéb földi jóságokat.

Crime Life és The Regiment késés

Az eső esik és erre rátesz egy lapáttal, hogy ma jelentették be, hogy két játék is késni fog, így a Crime Life-ot és a The Regiment-et némi csúszással vehetjük a kezünk közé.

Az első Driver 4 infók + képek!

Egy francia PS2 magazinnak hála megérkeztek az első Driver: Parallel Lines képek, melyek egy német gamer lapban láttak napvilágot!

Délutáni Videótrió

Ezen a szép napsütéses délutánon sikerült levadásznom három, remekre szabott videót. Genji videó előzetes, Starcraft: Ghost trailer, BiA: Earned in Blood trailer. Csekkoljátok!

Gran Turismo 5 hírek

Egy horvát autós magazin, valamint egy francia játékportál közös akciójának köszönhetően új infók láttak napvilágot a Gran Turismo 5-ből.

Halo: The Movie - 2007-ben?

A Variety értesülései szerint a Fox és a Universal közt véget értek a tárgyalások, így hamarosan elkezdhetik forgatni a Halo-t.

Myst V PC demó

A hétvégi Mac átirat után Puha Ubiék ma végre fellőtték a netre a Myst V: End of Ages demójának PC-s változatát is.

UPDATE: Késő éjszakai galériamánia

Újabb hatalmas adag screenshottal bővültünk a mai éjszaka folyamán. Ajánlót nem is írok, inkább kukkantsatok bele! ;)

Playstation 3 - megjelenés és ár?

Az Amazon.com internetes áruház értesülései szerint a tervezett nyári megjelenéssel ellentétben hamarabb és olcsóbban jön a PS3!

Timeshift Xbox-okra is

Az Atari ma jelentette be, hogy a Saber Interactive műhelyében készülő Timeshift nem csak PC-re, hanem Xbox-ra és Xbox 360-ra is érkezik.